Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Konkrétabban álomsorozat. Elég sokat játszok videojátékokkal. Jól megmaradnak bennem az ezekben lévő pályák pontos mása. Mostanában gyakran olyan álmaim vannak, hogy ilyen helyekbe be vagyok zárva. Mindig éjszaka van és mindig szakad az eső. Egyedül érzem magam és csak megyek folyamatosan előre. Egy idő után elkezdek rettegni valamitől, de az a dolog soha nem jön elő az álmaimban. Olyan is előfordul, hogy valahonnan leesek és meghalok. Ilyenkor érthetetlen okból újra meg újra végignézem a saját halálom, míg el nem feketül minden.

Mielőtt valaki azt írná, hogy túl sok volt a horror: nem igaz!

Az utóbbi 2 hónapban semmilyen horrorisztikus tartalmat nem néztem.

Ez az egész dolog nem csak a videojátékokhoz köthető, valós helyszínekkel is előfordul nagyon hasonló velem. Ugyanúgy sötét van és esik, de ilyenkor csak céltalanul bolyongok az üres helyeken, míg egyszer csak a semmiből összeesek. Mit jelenthet ez?

2018. aug. 21. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Félelem.És a félelem elgyengít,így előbb utóbb magadba zuhansz
2018. aug. 21. 14:29
 2/4 anonim válasza:

Az álmok többnyire élményeket, rossz élményeket dolgoz újra... Ez több napra, hétre, hónapra, esetleg évre is visszanyúlhat.

Ugye az álmokat általában ébredés után 3-4 percig tárolja az agyunk. Ami emlékezetesebb, azt pár hétig vagy hónapig. Nekem mondjuk van egy 3 vagy 4 éves álmom...

Remélem tudtam segíteni. Nyugodtan rám írhatsz privátba még ezzel kapcsolatban...

Ha van valami helyesírási hiba, azért elnézést.☺

2018. aug. 21. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

változásra van lelki igényed, de képtelen vagy megtenni.

a halál mindig változást jelent, a csőszerű megyek előre az ismétlésben meg az ismétlést.

2018. aug. 22. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz :)
2018. aug. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!