Mit jelenthet a következő álom? (Bővebben a kiegészítésben! )
Szóval, valamelyik éjszaka succubussal álmodtam, nem is eggyel, hanem hárommal, viszont egymás után. Korábban csak a kinézetüket tudtam ezeknek a lényeknek, és nem is nagyon gondolkodtam el rajtuk, szóval eléggé spontán volt. Arról meg gőzöm sem volt, hogy ezek a lények pont álomban jelennek meg.
A lényeg, hogy az álomban három próbát kellett kiállnom három Succubusszal szemben. Az első ellen meg kellett küzdenem a saját játékában, egyenlő esélyek mellett - konkrétan én is szárnyakat kaptam és repültem. Végül sikerült legyőznöm őt.
A második egy jóval agresszívabb és gonoszabb lény volt, viszont az nem engem "üldözött", hanem mást, viszont a lakás teljesen sötét volt, és este, amikor el kellett kapnunk, bár többen voltunk. Valahogyan sikerült becserkésznünk őt és elűzni.
A harmadik a tipikus példája volt a succubusnak, és próbált engem elcsábítani, viszont én hangosan kimondtam, hogy "nem", és itt felébredtem, és véget ért az álom.
Valaki tudna segíteni hogy ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!