Mit jelent ez az álom?
Szoktam álmodni, de leginkább hülyeségeket. Most este azt álmodtam, hogy az egyik elég közeli ismerősöm (férfi, elég közel áll a szívemhez, több mint 3 éve ismerem, csapta nekem a szelet, de én hülye elhajtottam) meghalt.
Vagyis az egésznek a lényege az volt, hogy anyukámmal a Lidl-ből kifele beszélgettünk hívták, ő felvette a telefont, a legjobb barátnője kereste valamiért (ő az ismerősöm fél nővére) aztán anyukám nagy nehez kinyőgte, hogy amúgy meghalt a srác pár napja, és ő meg a legjobb barátnője kimennek ausztriába az apukájához (csak az anyjuk közös) valamit megbeszélni erről az egészről.
Én kínomban csak felröhögtem (mert már elég hosszú ideje többet jelentett nekem mint kellett volna) és édesanyám pedig véletlenül kifecsegte, hogy ők már pedig szeretők voltak, na itt sokkolt le az egész.
Lehet köze ennek az egésznek a valósághoz, hogy ők akkor most tényleg szeretők?
A srácról tudni kell, hogy volt már jó pár autó illetve motor balesete is, egyszer majdnem ott is maradt.
Hál' az égnek él és virul. Amúgy egy hűtlen szoknyapecér, de ez itt most lényegtelen.
Tényleg létező emberek, és rokoni, baráti kapcsolatok.
Anyám is egyre többszőr emlegeti a srácot mostanában.
Szóval a kérdésem, a srác halála mit jelenthet (régen beszéltem már vele, mert volt egy kisebb összeveszésünk, illetve múltkor rámköszönt én pedig ott hagytam, tudom hülyeség volt), illetve lehetnek a való életben is szeretők anyámmal?
Nagyon nem hiszek az ezotériában, csak ez most így nagyon KO. volt nekem egyszerre.
A NORMÁLIS(!) válaszokat előre is köszönöm!
a halál álomban dolgok végét, változást jelent.
a kontextus amiben értelmezni kell a körülvevő szimbólumok, abból lehet kitlaálni minek a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!