Vajon mit jelent egy fényszerű robbanás álmomban?
Sziasztok!
Tudom, hogy itt nem lehet valódi választ találni a kérdésemre viszont azért elmondom.
Alapszituáció:
Szóval mivel reggel korán keltem, hogy a kertet lehessen intézni még a délelőtt folyamán (nincs olyan meleg), úgy gondoltam, hogy ledőlök aludni.
Álom:
Egyszer csak a házunkban találtam magam. Nem nagy dolog gyakran megesik, hogy itt történnek a dolgok, de most más volt. Talán egy délután/ esti időpont lehetett. Bejöttem letusolni. Elindultam aztán egy hangos kiáltásra lettem figyelmes,( a szomszéd fűnyírás közben annyit kiabált, hogy mi a franc). Beléptem a fürdőbe és itt szembe tűnt az első különbség az ablakon redőny volt, ami le volt húzva. (Ez a különbség még álmon belül feltűnt, ezért) A szüleim kint voltak az udvaron, valamit az autón néztek (gondolom ez abból jöhet, hogy folyton probléma van vele és új autót szeretnének venni) gondoltam rájuk nézek minden rendben-e. Kiléptem az fürdő ajtón (vele szemben van a bejárat és üvegezett az ajtó szóval pont kilátni). Megbizonyosodtam róla, hogy minden rendben, ezért visszaléptem felkapcsoltam a lámpát és be akartam csukni az ajtót, de a villany nem kapcsolt fel csak ilyen nagyon gyenge fénye volt. Lekapcsoltam. Aztán vissza. Ugyan az. Az ajtóval szemben van egy szekrény aminek az ajtajai tükrök a tetején pedig lámpák vannak. Gondoltam akkor elég lesz az is, de legalább legyen valami. Becsuktam az ajtót és felkapcsoltam a szekrény villanyát (egy kis benyomható gomb). Csak a fele világított, és volt alatta még 1 gomb (a valóságban ilyen nincs). Megnyomtam azt is.
Lényeg:
Felvillant egy hatalmas fény, ami hatalmas lökéshullámot generált. Felkapott a földről nekicsapott az ajtónak. Próbáltam úgy esni, hogy ne verjem be a fejem, de fokozatosan eltűnt az előttem látott kép. Valószínűnek tartom, hogy elájultam álmomban, mert innentől kezdve csak fehérséget láttam és nem tudtam mozogni. Erre keltem fel.
Tudom, hogy kicsit fura meg minden, lehet kicsit összevissza is de le akartam írni minden részletet amire emlékszem, bár nem hiszem, hogy el fogom felejteni. Aki segít megfejteni vagy legalább van ötlete, hogy miért történt álmomban az ami történt annak előre is köszönöm!
Tényleg furcsa.Alapszinten jelentheti azt hogy rosszul döntesz/döntöttél valami fontos ügyben és ez nagyon gyorsan nagyon rossz következményekkel járhat, vagy te hatalmas kudarcnak éled meg.
De ez is csak találgatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!