Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van itt valaki, akinek volt...

Van itt valaki, akinek volt már robbanó fej szindrómája?

Figyelt kérdés
Milyen érzés másodszorra? Fura, ijesztő, idegesítő, vicces?

#robbanás #felriadás #hangos hang #ajtócsapódás
2014. aug. 11. 13:39
 1/7 anonim válasza:
44%
Huh nekem most volt az előbb...
2014. aug. 11. 14:12
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
76%

Igen volt, de az még Tomahawk-rakéta koromban volt.

Dupla adag Válium, és 3 elektrosokk után elmúlt.

Azóta elektromos torpedó vagyok, de hatástalanítva.

2014. aug. 11. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1# válaszadó, a Google a barátod.
2014. aug. 11. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig nem is tudtam, hogy erre van valami külön kifejezés, pláne nem ilyen fura. Velem ritkán, de elő szokott fordulni ilyen dolog, általában elég rosszul viselem. Nem bírok visszaaludni, rosszullét tör rám és muszáj átmennem egy másik helyiségbe, hogy megnyugodjak. Számomra nem vicces, nagyon meg szoktam ijedni.
2014. aug. 12. 08:06
 5/7 anonim válasza:
Nekem sokszor volt. Alvás közben tudatomnál akartam tartani magam és ez lett a következménye. A legrosszabb az a vergődés h felébredjek, de persze meg se tudok mozdulni. Azóta kitapasztaltam h a nagyon mély lélegzetekkel elegendő oxigén jut az agyba a mozgatókéreg aktiválásához.
2015. márc. 7. 04:38
 6/7 anonim válasza:
Szia! Igen nekem volt, sajnos. Van, hogy 1 hetig semmi, de aztan minden egyes nap ezzel kelek. Eddig mindig reggel jott, nekem egyaltalan nem vicces, mert utana reszleges alvasi paralizisem van, levagyok benulva par mp-re es semmit nem tudok csinalni, csak megnyugodni. En rettegek minden egyes alkalomnal, megszokni nem lehet, mert a legrosszabb az egeszben az, hogy nem is szamitasz ra es ugy jon a robbanas a fejedben. Nekem minden alkalommal ijeszto, es ugy ver a szivem tole, soha nem tudok visszaaludni utana.
2016. jan. 30. 10:03
 7/7 anonim válasza:
Nekem már volt párszor.A legtöbbször hirtelen három kék villanást láttam álmomban,és utána villámcsapáshoz hasonló éles hangot is halottam.Majd felébdedtem és elmúlt.
2016. nov. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!