Ez meg mifele alom lehetett? Mi okozhatta?
2 napja volt egy nagyon fura almom. Nem kepeket lattam, mint egy sima alomban szokas, hanem teljes sotetseg volt. Hangokat hallottam, gonosz dolgokat suttogtak, mint pl. hogy rovid eletem lesz es meg fogok halni. Nagyon-nagyon megijedtem, azota is felek elaludni...
Elsosorban a feketesegre, a kepek hianyara lennek kivancsi, van erre barmilyen magyarazat?
A masik az az, hogy angolul beszeltek a hangok, ami azert furcsa, mert eddig minden almomban magyarul szolaltak meg az emberek, meg ha kulfoldiek is voltak. Erre sem tudok magyarazatot.
Evek ota depresszios vagyok es szorongok, nem jarok pszichologushoz vagy pszichiaterhez,nem gyogyszerezem magam. Attol feltem/felek, hogy esetleg a skizofrenia elso jele ez...
Egyesek azt mondtak, a negativ energia tort igy utat, de az furcsa lenne, mert elotte majd 2 hetig nagyon jo kedvem volt, semmi jele nem volt a mentalis bajaimnak es az a nap, amikor ezt almodtam, se volt feszult vagy rossz. Viszont azota felek es nem igazan vagyok itt fejben...
Valakinek van otlete mi tortenhetett?
Én is álmodtam már sötétséggel: ez a jövő bizonytalanságát, gyakran egy kísérlet kudarcba fulladását jelzi. A hangok angolul pedig azt, hogy a gondjaid főként külső tényezőkből erednek, innen, hogy idegen nyelven beszélnek. Attól ne riadj meg, ha azt mondják, rövid életed lesz, a babona szerint éppen hogy hosszú lesz az életed.
Szoktál lefekvés előtt olvasni? Ha nem, ideje elkezdened, vagy vegyél felnőtt színezőt és azt színezd. Remek antidepresszáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!