Mit jelenthet ez az álom? 16F
Figyelt kérdés
Az álom első felére nem emlékszem, de mindegy is. Ott kapcsolódunk be, hogy sétálok egy kör alakú épület szélén, és meglátom a régi osztálytársamat, Hannát (aki nagyon tetszik még mindig nekem) , ahogy éppen egy fiúval beszél egy asztalnál. Gondolom nem akartam ezt látni, úgyhogy visszafordultam. Nem pontosan utána, sétálok ugyanott, amikor Hanna elsétál mellettem. Köszöntünk egymásnak, sőt rám is mosolygott, majd mentünk tovább. A következő emlékem az, hogy ülök egy terem hátsó részén, azt hiszem, hogy az általános iskolai osztályommal, és keresem Hannát. Elnézek, balra, majd jobbra, utóbbi oldalon volt. Aztán vált furcsává az álom, mert a következő pillanatban a hangoskodás elmúlik, és belép a terembe Horváth Charlie énekes (ne kérdezzétek, miért pont ő), erre mindenki elkezdi skandálni a Charlie nevet, és amikor befejezték, annyit kiabáltam a végén, hogy Karcsi (a Charlie név magyarul). Mondta Charlie, hogy ő most tart egy ilyen 2 órás beszédet az osztálynak (hogy miről, azt már nem tudom). A következő emlékem az, hogy pontosan Hanna mögött ülök, aki hátrafordult, és mondott valamit. Pontosan nem tudtam, hogy mit, de arra gondoltam, hogy mivel vele szemben nem ült senki, így azt akarja, hogy üljek oda hozzá. Meg sem tudtam szólalni, mert annyira meglepődtem, hogy megszólított. Megismételte, de ismét nem értettem, ezért közelebb mentem. Megint nem értettem, így ismét közelebb mentem, és ez így ment egy darabig, majd mondtam, hogy írja le, hogy mit mond, mert nem értem. Hátrafordult, és egy füzet bal alsó sarkába le volt írva a szöveg, amit még mindig nem értettem (leírva se), majd hirtelen Horváth Charlie dühösen annyit kiabált, hogy hallja, hogy hangoskodunk, úgyhogy fejezzük be. Valószínűleg ránk gondolt, de nem nézett ránk, és vége lett az álomnak. Furcsa, mert előző este nem gondoltam Hannára, Horváth Charlie-ra meg pláne nem, mégis megjelentek az álmomban. Hanna valószínűleg azért, mert hiába nem találkoztunk már 1 éve, mégis még mindig tetszik nekem (általános iskolai osztálytárs volt, már mindketten középiskolába járunk).2018. aug. 9. 13:01
1/2 anonim válasza:
Át kéne rakni ezt a kérdést az Ezotéria - Álomfejtés kategóriába. Oda szokták feltenni az álmokkal kapcsolatos kérdéseket és nem itt.
2/2 anonim válasza:
A tudatalattid így adja tudtodra hogy lépned kellett volna amíg még lehetett.
Amúgy nem rossz kis álom.☺
Horváth Charlie számait kedveled, vagy hogyan viszonyulsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!