Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok igazak vagy csak az...

Az álmok igazak vagy csak az agyunk teszik össze őket?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam h egy ismeretlen azt mondta h hentes hasam van(?) ne kérdezzetek meg életemben nem hallottam ezt a kifejezést. De elvileg azt jelenti h nagy has. Holott ezzel nem csúfoltak még mert vékony vagyok alapvetően ugyanis versenyszerűen futok. Akkor most ezt az agyam rakta össze? Mert ettől félhetek h olyan leszek?
2018. júl. 8. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Az álomban keveredhet a valóság és fantázia is. Tehát legtöbbször, ha alszol, ezek elegyét láthatod. Véleményem szerint van az álmokban némi igazság, de nem minden elemét kell feltétlenül komolyan venni. Max. figyelembe venni az esetedben, hogyha versenyszerűen futsz, akkor ne hajszold túl magad, ugyanakkor maradj fitt. Illetve nagyon jó, ha emellett egészségesen táplálkozol.
2018. júl. 8. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Az is szerepet játszhat hogyha sokáig azt gondoltam magamról h kövér vagyok?
2018. júl. 8. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, szerepet játszhat, mivel minél tovább gondolsz valamire napközben, annál biztosabb, hogy előbb-utóbb az az álmodban is meg fog jelenni.
2018. júl. 8. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!