Az almok igazak is lehetnek?
Nem.
Jövőbe nem láthatsz, csak az agyad rakhat össze egy elképzelt jövőt az érzéseid és a tapasztalataid alapján.
Barátnőd biztos ismerte már azt a fiút és kívánta ezért álmodott vele mindenfélét, majd szerencséjére össze is jöttek.
Ha az álmaim igaziak lennének valószínűleg már rég nem élnék ahogy a világ is elpusztult volna. :)
>Egyszer baratnom azt almodta, hogy az aki tetszik neki osszejon vele es ez ra 3-4 hettel meg is tortent.
Ez egy egybeesés. Semmi okunk feltételezni, hogy bármi közük van egymáshoz.
>Az almok lehetnek igazak?
Lehetnek, de jósolni nem fognak. Olyan dolgot nem tudnak elárulni az álmok, amiket amúgy nem tudsz.
>Most ez is meg tortenhet vagy mii?
Igen, de nem az álom miatt. Az álmod csak annyit mutat, hogy neked tetszik.
Egy érdekes történet ezzel a témával kapcsolatban! Egy kicsit belemerülök a részletekbe, hogy minél hatásosabb legyen a történet. Magamról annyit - nem hiszek semmilyen hókuszpókuszban sem istenbe, reinkarnációba,.......... csak magamban. És pont! Az egész életemet, főleg a fontos dolgokat kisakkozom - nehéz dolog mert nem tudom minden lépést figyelembe venni és az élet mindig lépéselőnyben van :). Kezdem a lényeget: éppen táborozási időmet töltöttem vagy másképpen fogalmazva külföldön voltam már egy éve. Időszakosan álmodtam. Szerettem álmodni! Főleg ha emlékszem rájuk, lényegtelen számomra a tartalmuk. Az volt az egyetlen kiutam!!!!! Figyeltem az álmaimat, mert valamilyen szinten a tükrözi a lelkivilágunkat és így mindig kielemeztem magamat. Egyik álmom nagyon furcsa, bizarr volt..... Van egy családbarátunk: egy pár akinek van már két gyermeke fiú és lány, a lány kb három éves lehetett, ilyesmi rémlik.........Igazából a szüleim barátai, nem izgatnak különösen. Mégis egyik éjjel a nővel álmodtam, elég durvát. Éppen levezettem a szülését!!!! Nagyon undorító volt az egész. Véres, trutyis stb... A csúcs a szag volt. Soha nem éreztem álmomba szagokat. Lehet egyáltalán? Meleg, párás, gőzölgő hús, vér szagot, mint amikor a disznót felnyitják. Még mindig magam előtt látok részleteket, szerencsére már elmosódottak a képek. Másnap első dolog volt felhívni anyámat. Rákérdeztem, hogy minden rendben van-e az ismerőseikkel. Elmeséltem az álmom, és mondta minden okés az ismerőseivel, úgy magyarázta: sokat gondolnak mostanában rám biztos azért van. pfffffffffff Engem idegesített az egész. Mit keres a fejembe ilyen álom, nem is gondoltam rá nem is érdekel és ritkán is tartjuk a kapcsolatot. A szag, tartalom, meg a részletek. Ezek zavartak!!!!
Mindegy, le....tam, fura aztán kész. Volt komolyabb bajom is abban az időszakban. :) Eltelt kb. három hónap és anyám közli telefonba, hogy a nő három hónapos terhes. Azt a ki....ott...!!!!!! Nem akartam elhinni, nem terveztek még egy gyereket, meg kit érdekel........ Szóval, amikor álmodtam akkor fogant meg, vagy akörüli napokban.
Mi a véleményetek??? Nekem egy kissé oda....ott a lelkivilágomnak! Mi a .........???!! Akkor mégis lehetségesek az ilyen ....ok(telepátia, stb. többi hülyeség) Ez azért mégsem lehet véletlen.
Aztán jött a ráadás!
A történetnek nincs vége.
Igaz ez már nem állja meg a helyét egy jóslási mutatványnál. :)
Eltelt kb. három hónap-azt hiszem, nem tenném rá a körmömet sem.
Még mindig töltöttem a szép napjaimat a fenséges üdülőtáborban. Az ötperces eszmecsere ideje alatt anyám megkérdezte, hogy teeeeeee - Juliskané kérdezi mi volt a gyermek neme, mert az ultrahangon nem lehet látni.
Hmmmmmm, jó lett volna vagánykodni és tippelni valamit, mintha valami ki....ott genius lennék - de nem tettem. Egyszerűen nem tudtam és nem is rémlett semmi ilyesmi az álmomból.
Eltelt pár nap.Csodák csodájára a nővel álmodtam!!! Ezt nem mondanám már (akárminek) is, mivel anyám említette. Az álom tartalma kellemes volt és nyugodt, olyan békés. Éppen egy szökőkútnál voltam vele, sütött a nap és csak bámultam. Elnéztem jobbra és egy nagyon szép lányt láttam, jó volt ránézni, kb. angyali teremtésnek mondanám és nem a hormonokat indítja el a benned.:) Tudtam, hogy a lánya az!!!!! De lehetett a már meglévő és nem a pocaklakó! Ez már nem lényeges!
Anyámmal közöltem, hogy szerintem lány lesz mert megint Juliskánéval álmodtam és stb...........
És természetesen lány lett, de ez ötven százalékos jövendölés.
Hogy mi a véleményem: fura az egész, le....om!!!!!
Azóta sem volt olyan álmom amit biztos jövendöléssel tudnék kapcsolatba hozni, és nem a ráció biztos magyarázata.
Itt a vége!
Várom a véleményeteket!
Jók legyetek és álmodjatok sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!