Nem hiszek az álmok jelentésében csak kiváncsi vagyok mi erről a véleményetek (lent)?
Figyelt kérdés
Régen sokszor volt olyan hogy fèlàlomban hallottam ahogy a fejemben kiabál egy öregasszony egy kislánnyal. Mikor kicsit mégyebben aludtam, láttam is hozzá egy képet. Egy ilyen hosszukás valami (olyan volt mint a töltényhüvely a vadászoknál)lebegett a levegőben és ilyen zümmögő hangot adott ki. mikor a néni nagyon nagyon hangosa ordibált már akkor az a valami nagyon magas hangon elkezdett sípolni egyre hangosabban. ennyi.2013. nov. 16. 12:08
1/2 anonim válasza:
Mi van? Miben nem hiszel? Abban, hogy álmodsz, vagy abban, hogy mindennek oka van? Álmoskönyvek általános igazságok. Neked kell megfejtened. Mire asszociálsz, ha öregasszony kiabál kislánnyal és ott van egy vadászpuskaszeűség? Talán a kislány felelőtlenül viselkedett?
2/2 anonim válasza:
Álmoskönyvek általános babonák. Az álmoknak nincs jővőbeni jelentése, ne is keresd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!