Mit jelent ha álmomban szerelmet vall nekem az ex barátom?!
2 hónapja szakítottunk,de én még mindig szeretem. Lehet hogy azért álmodtam.?! De leírom!
A volt barátomnak jelenleg barátnője van! (Ez később lesz lényeges. Szóval a barátnőt nevezzük x-nek az exemet y-nak!)
Na ez az egész úgy kezdődött hogy álmomba nem tudom honnan előkeveredett az ex barátom és úgy kezdte a beszélgetést hogy: ,,Drágám! Kérlek ne haragudj . . . " Aztán ő elment találkozni x-el. "(A találka helyszíne egy étterem volt,nem tudom ez mennyire számít!) A találkozójuk után felhívott hogy mit beszéltek,ami ez volt [ E/1 -ben írom le! ].: ,, x annyira nevetett hogy alig bírta elmondani. Már félre is nyelt annyira nevetett de elmondta hogy a mi kapcsolatunk (az x -é és y -é) x részéről csak egy játék volt és hogy ő nem is szeretett. Én erre mondtam neki hogy én még mindig téged szeretlek. Erre ő tágra nyílt szemekkel nézett rám. " *telefonbeszélgetés vége.*
Az álom végére visszajött hozzám és a szemembe mondta: ,,Még mindig szeretlek! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!