Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miféle álmok lehetnek ezek?

Miféle álmok lehetnek ezek?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat szinte mindig azt álmodom ha álmodom valamit hogy tudok tárgyakat emelni meg dobálni valami psziéés erővel anélkül hogy megfognám őket és tudok gondolat olvasni igazábol nem értem miez késöbb utána néztem hogy valami telekinézisnek hivják ezt a tárgydobálást meg hogy ez valami trükk de egyszerüen nem értem miért van kb benne minden álmomban.Érdekeség képen csak annyit hogy egyik este amikor lefeküdtem aludni ilyesmit álmodtam és hajnalba felkeltem hogy elmenjek wc-re felkapcsoltam a villanyt és a polcomrol meg az asztalról szanaszét le volt esve minden ... Egyébként nem hisszek ilyesmi szelemekben meg ilyesmi dolgokban de azért az ágyam főle tettem egy védő szimbolumot ezt: [link] mert jól is mutatt
2013. nov. 3. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezek az álmok szerintem a benned lévő eléfojtott dühöt vagy energiát jelképezik, amiket nem használsz ki vagy nincs módod kihasználni, kinyilvánítani. Azt tanácsolom, kezdj valami művészi tevékenységeb vagy sportolj... vagy olvasd el Stephen King Carrie c. könyvét.
2013. nov. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!