Jósló álmok? Mitől vannak vagy hogyan? 15/L
Sziasztok!
Nagyon is felkeltette az érdeklődésemet, mostanában hogy egészen kis korom óta vannak rövid és szerintem jelentéktelen jósló álmaim. Általában úgy szokott előfordulni, mikor éppen álmodok valamiről legyen az szép, jó vagy rossz álom egyszer csak homályosan pár pillanatra beugrik egy helyszín általában az általam ismert személyek valamelyikével és egy nagyon rövid jelenet játszódik le. Mint például: volt hogy az osztály főnököm magyarázott a gazdasági helyzetről (közgázba járok)és láttam rajta egy nyakláncot és a padon ült és a nyakláncát babrálta és egy-két mondat megmaradt. Rá 1 héttel kb. átéltem ugyanazt a képet az ofőm ugyan úgy babrálta a nyakláncát és ugyan azokat a mondatokat mondta el. Van egy másik mikor idegen emberekről álmodok akiket soha nem láttam és rá egy-két hét vagy hónap és ugyan úgy látom az illetőt mint az álmomban. És ami a legérdekesebb, hogy mindig ugyanabból a szemszögben látom a dolgokat és élem át ahogy az álomban. És miután ez a pár pillanat lejátszódott utána folytatódik ugyan úgy a másik álom ahogy befejeződött. Nem szoktak nagyon érdekes események történni csak nagyon ritkán de az nagyon is nyomot hagy. És erre szeretnék választ kapni. Segítsetek!
Az első válaszolót szeretettel üdvözlöm őszinte és talpraesett válaszáér,akár fiú,akár lány.
Viszont kiborítanak az ilyen válaszok:" ..., szóval szerintem a kérdésedre nem létezik válasz."
Másik: "..., hogy az ilyen csacsiságok csak és kizárólag lányokkal történnek."
Hát kik ezek az emberek, hogy egy komoly kérdésben mereven egyszer és mindenkorra leszögezik okosnak bölcsnek tartott hülyeségüket.
Hát vedd tudomásul,nem vagyok lány,még kevésbbé voltam kislány mikor azt a jósálmot álmodtam,amit ellenségemnek se kivánok,s amiből ébredve sokáig kellett nyugtatgatni magam: "csak álom volt,csak álom volt,csak álom volt," s amit az élet aztán 30 év alatt megcsinált. Leírtam. akit érdekel,írja a keresőbe nevem után: ÁLDÁS,s aztán olvashatja. NEM regény... vagy ha igen,hát életregény
Kedves 15/L!
Nagyon vigyázz az emberek beszédére,mert látod micsoda határozottsággal képesek hirdetni hülyeségeiket.
A jósálom szerintem Isten ajándéka,de hogy az valóban jósálom volt,azt csak akkor tudjuk meg amikor az élet már megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!