Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jósló álmok? Mitől vannak...

Jósló álmok? Mitől vannak vagy hogyan? 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon is felkeltette az érdeklődésemet, mostanában hogy egészen kis korom óta vannak rövid és szerintem jelentéktelen jósló álmaim. Általában úgy szokott előfordulni, mikor éppen álmodok valamiről legyen az szép, jó vagy rossz álom egyszer csak homályosan pár pillanatra beugrik egy helyszín általában az általam ismert személyek valamelyikével és egy nagyon rövid jelenet játszódik le. Mint például: volt hogy az osztály főnököm magyarázott a gazdasági helyzetről (közgázba járok)és láttam rajta egy nyakláncot és a padon ült és a nyakláncát babrálta és egy-két mondat megmaradt. Rá 1 héttel kb. átéltem ugyanazt a képet az ofőm ugyan úgy babrálta a nyakláncát és ugyan azokat a mondatokat mondta el. Van egy másik mikor idegen emberekről álmodok akiket soha nem láttam és rá egy-két hét vagy hónap és ugyan úgy látom az illetőt mint az álmomban. És ami a legérdekesebb, hogy mindig ugyanabból a szemszögben látom a dolgokat és élem át ahogy az álomban. És miután ez a pár pillanat lejátszódott utána folytatódik ugyan úgy a másik álom ahogy befejeződött. Nem szoktak nagyon érdekes események történni csak nagyon ritkán de az nagyon is nyomot hagy. És erre szeretnék választ kapni. Segítsetek!

2013. okt. 30. 15:36
 1/10 anonim válasza:
100%
Ez velem is megszokott történni.Erre én is kíváncsi vagyok,bocsi de nem tudok rá választ adni.
2013. okt. 30. 16:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj
2013. okt. 30. 16:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak az életben megmagyarázhatatlan dolgok. (pl.: Mi lesz a lelkünkkel ha meghalunk?, Hogyan lett a Föld?? Ősrobbanás??)) Érdekesek olykor rémisztőek ezek a dolgok. Velem az szokott megtörténni, hogy megérzéseim vannak. Úgy 80%-ban beválik. ((megérzem mikor látogat meg a mamám, mikor felelek, mikor lesz röpdoga meg egyéb apróságok..) Szóval szerintem a kérdésedre nem létezik válasz.. Ha mégis kíváncsian várom veled együtt.:)
2013. okt. 30. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Én meg arra szeretnék választ kapni, hogy nem feltűnő nektek, hogy az ilyen csacsiságok csak és kizárólag tinilányokkal történnek?
2013. okt. 30. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Az első válaszolót szeretettel üdvözlöm őszinte és talpraesett válaszáér,akár fiú,akár lány.

Viszont kiborítanak az ilyen válaszok:" ..., szóval szerintem a kérdésedre nem létezik válasz."

Másik: "..., hogy az ilyen csacsiságok csak és kizárólag lányokkal történnek."

Hát kik ezek az emberek, hogy egy komoly kérdésben mereven egyszer és mindenkorra leszögezik okosnak bölcsnek tartott hülyeségüket.

Hát vedd tudomásul,nem vagyok lány,még kevésbbé voltam kislány mikor azt a jósálmot álmodtam,amit ellenségemnek se kivánok,s amiből ébredve sokáig kellett nyugtatgatni magam: "csak álom volt,csak álom volt,csak álom volt," s amit az élet aztán 30 év alatt megcsinált. Leírtam. akit érdekel,írja a keresőbe nevem után: ÁLDÁS,s aztán olvashatja. NEM regény... vagy ha igen,hát életregény

Kedves 15/L!

Nagyon vigyázz az emberek beszédére,mert látod micsoda határozottsággal képesek hirdetni hülyeségeiket.

A jósálom szerintem Isten ajándéka,de hogy az valóban jósálom volt,azt csak akkor tudjuk meg amikor az élet már megcsinálta.

2013. okt. 30. 19:27
 6/10 Twillight válasza:
erre a válasz pofon egyszerü isten vagy is az kinek hatalma hihetettlen ő kiválaszt pár embert kik láthatják a jövendőt de a jővőt látni nem mindig jó ha olyant látsz mit nem akarsz.
2013. okt. 30. 21:13
 7/10 anonim válasza:
Ezt kérlek szépen Déjá vu-nek(dezsávű) hívják. Ahogy egy magban ott rejlik a leendő fa jellege, törzse, lobja, minden levele s talán életének története, úgy jelenik meg az emberi szellemben földi születése előtt, "magszerűen", vsíra állapotban (néha még képszerűen) is eljövendő életsorsa. Idő kell hozzá, míg kibomlik. Sok "Ezt már láttam" élménynek ez a titka. Müller Péter Sorsról és életről című könyvéből idéztem. Lényeg: már születésed előtt éltél, te írtad meg a sorsod. Ha fél évente van 1-2 akkor az jó mert a saját sorsod szerint élsz és nem másét éled. Szerintem ez minden emberben "be van programozva" csak a kedves média úgy el felejteti ezeket veled, hogy még véletlenül se érdekeljen. Viszont ez már más téma. Kötekedni lehet, de megmondom őszintén: ez az igazság. Rajtad áll el fogadod-e vagy sem. Nem izgat. :)
2013. okt. 30. 23:59
 8/10 anonim válasza:
hupsz el gépeltem bocsi. *csíra állapotban
2013. okt. 31. 00:01
 9/10 jankasf válasza:
Én is álmodtam ilyet.Igaz hülyeségeket. Pl. Egyik nap leejtettem a könyvem , s ahogy felvettem egyből eszembe jutott, hogy nemrég ezt álmodtam. Vagy volt olyan, hogy az uncsiméknál voltam, s mikor megfogta a kezem , egyből beugrott az álmom, hogy Rugby ztunk az osztálytársaimmal , s engem megdobtak , e miatt elestem , és az akibe szerelmes vagyok felhúzott, tehát megfogta a kezem s nem akarta elengedni, végül megcsókolt.Ezt a fiú osztálytársai értetlenül nézték, ilyen ,, JÉZUSOM, EZ MEG MIT CSINÁL? NORMÁLIS EZ ? tehát nem tudom ez miért van, csak az az egy biztos hogy nem csak veled történik meg.
2013. nov. 13. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor álmodsz, vhogy időn-és téren kívülre kerül a tudatod, nem vok szakértő , azért nem tudom, hogy kéne pontosan megfogalmazni; na és akkor ott emlékek vannak, és találkozhatsz a jövőbeli emlékeiddel is
2013. nov. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!