Hisztek abban ha valaki vért lát álmában meghal egy közeli családtagja?
Figyelt kérdés
Pár éve történt hogy tesóm egyik munkatársa mesélte tesóméknak hogy azt álmodta hogy kihúzták a fogát és reggel arra ébredt hogy fáj a foga. Megkérdezte egyik csaj hogy vérzett e neki, azt mondta igen. Utána az a csaj mondta tesómnak hogy a vér halált jelent álomba. Nem egész 1 hét múlva ,meghalt a csaj balesetben, elkísérte a barátját hogy ne aludjon el, mind a 2en elaludtak a srácnak semmi baja nem lett! Sajnos a történet igaz, csak nem tudom mennyire lehet összefüggés a kettő között, szerintetek?2010. jún. 16. 21:09
1/7 anonim válasza:
Nincs összefüggés. A vér az életerő jelképe, de attól, hogy álmodsz róla, még nem fog meghalni senki.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom,még vérrel nem álmodtam,de én is hallottam róla,hogy halált jelent,de sztem van több jelentése is.
3/7 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, rengetegszer álmodtam már vérrel, de semmi következménye nem lett.
4/7 anonim válasza:
Itt szerintem nem a véren van a hangsúly hanem a fogon.Ugyanis apum egyszer azt álmodta hogy kiesett a foga és nagyon fájt neki.Rá 1 napra meghalt a papója.Aztán a másik,hogy nekünk ki volt húzva a csengőnk,és egyszer csak 1-2 óra fele arra keltünk fel hogy cseng,pedig 5-6 cm-re lógott onnan ahová be kell dugni(senki nem dugta be).Apukám mondta hogy biztos szellemjárás.Másnap jött a telefon,meghalt apu keresztanyja:S Én azóta hiszek az ilyenekben.
5/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nem hiszek ebben és még csak nem is hallottam ilyet (a fogról igen).
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hsz-okat! Ja lehet a fog volt, mert a foga vérzett, már nem emlékszem tisztán kb 8 éve volt, csak a napokba szóba jött megint a csaj (tesóm nagyon jóba volt vel). És ha eszembe jut a hideg futkos a hátamon.
2010. jún. 16. 22:20
7/7 anonim válasza:
Akkor már nem hogy a családtagjaim, de én sem élnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!