Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hisztek abban ha valaki vért...

Hisztek abban ha valaki vért lát álmában meghal egy közeli családtagja?

Figyelt kérdés
Pár éve történt hogy tesóm egyik munkatársa mesélte tesóméknak hogy azt álmodta hogy kihúzták a fogát és reggel arra ébredt hogy fáj a foga. Megkérdezte egyik csaj hogy vérzett e neki, azt mondta igen. Utána az a csaj mondta tesómnak hogy a vér halált jelent álomba. Nem egész 1 hét múlva ,meghalt a csaj balesetben, elkísérte a barátját hogy ne aludjon el, mind a 2en elaludtak a srácnak semmi baja nem lett! Sajnos a történet igaz, csak nem tudom mennyire lehet összefüggés a kettő között, szerintetek?
2010. jún. 16. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. A vér az életerő jelképe, de attól, hogy álmodsz róla, még nem fog meghalni senki.
2010. jún. 16. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,még vérrel nem álmodtam,de én is hallottam róla,hogy halált jelent,de sztem van több jelentése is.
2010. jún. 16. 21:13
 3/7 anonim válasza:
100%
Én nem hiszek benne, rengetegszer álmodtam már vérrel, de semmi következménye nem lett.
2010. jún. 16. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem nem a véren van a hangsúly hanem a fogon.Ugyanis apum egyszer azt álmodta hogy kiesett a foga és nagyon fájt neki.Rá 1 napra meghalt a papója.Aztán a másik,hogy nekünk ki volt húzva a csengőnk,és egyszer csak 1-2 óra fele arra keltünk fel hogy cseng,pedig 5-6 cm-re lógott onnan ahová be kell dugni(senki nem dugta be).Apukám mondta hogy biztos szellemjárás.Másnap jött a telefon,meghalt apu keresztanyja:S Én azóta hiszek az ilyenekben.
2010. jún. 16. 21:43
 5/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Nem hiszek ebben és még csak nem is hallottam ilyet (a fogról igen).
2010. jún. 16. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hsz-okat! Ja lehet a fog volt, mert a foga vérzett, már nem emlékszem tisztán kb 8 éve volt, csak a napokba szóba jött megint a csaj (tesóm nagyon jóba volt vel). És ha eszembe jut a hideg futkos a hátamon.
2010. jún. 16. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor már nem hogy a családtagjaim, de én sem élnék...
2010. jún. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!