Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hisztek az álmok könyvében?

Hisztek az álmok könyvében?

Figyelt kérdés
Ti hittek az álmok valóra válásában és jelentésében?és ha igen tapasztaltátok már?
2011. júl. 29. 19:33
 1/8 anonim válasza:
100%
Igen pl a multkor azt álmodtam h megettem 5 kg vattacukot és reggel nem találtam a párnám :D
2011. júl. 29. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
xd ez lol
2011. júl. 29. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
mi az a könyvégen?
2011. júl. 29. 20:01
 4/8 Tom Benko ***** válasza:
Amiben hinni kell, az már magában felesleges. Bizonyíték kell, utána elfogadom. De hogy higgyek benne...
2011. júl. 29. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszer volt, (hol nem volt), de tényleg, hogy beteg voltam. Nagyon. Pár napja tartott. Aztán álmodtam denevérekkel. Azt, hogy megtámadtak, meg minden, és felriadtam rá. (A rossz álmokból mindig felkelek, már fel is tudom magam kelteni a rossz álmok alatt. :D) De aztán reggel elolvastam a NAGY könyvet, és azt írta, a betegnek gyógyulást jelent. Estére meg kutya bajom sem volt! :) Na, ez az 1 jött be a legnyilvánvalóbban, de azóta hiába olvastam el sokszor a denevéres részt, egyszerűen nem találom, hogy "a betegnek gyógyulást" jelent... :/ Mintha kitörölték volna... o.O
2011. júl. 29. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 29. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb annyi valóságalapja van, minthogy egy marék lepke kiharapja álmodban a szemed...
2011. júl. 29. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Freud szerint minden álom jelentéssel bír...

De értelmezni is kell azt, és ahhoz jó önismeret kell, hogy tudja valaki, hogy pl melyik szimbólum, állat, stb mit jelent a számára.

Mert egy kutya pl nekem jelenthet félelmet is, ha kiskoromban rossz élményem volt vele, míg te kapcsolhatod hozzá a hűséget, biztonságot.

Amúgy én nem hiszem, hogy minden álomnak lenne jelentősége, de abban igen, hogy van aminek igen.

2011. júl. 29. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!