Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szörnyű álmom volt, mit...

Szörnyű álmom volt, mit jelenthet és mit csináljak? 15/L

Figyelt kérdés

Egy hete álmodtam valamit, amit azóta sem tudtam elfeljeteni. Olyat álmodtam, hogy még mindig magam előtt látom az álomban látottakat, és kb. hányinger kap el.

Kis bevezetés : Az osztályból van egy fiú, aki szerelmes volt belém (nem tudom, hogy még mindig az e, nagy valószínűséggel igen), de én visszautasítottam és utána nagyon durván bámulni kezdett, de úgy, hogy már szinte féltem.

Az álom: Osztálykiránduláson voltunk, ő előttem volt a fürdőben, mikor már én voltam bent bejárkált, kivitte a ruháim, ököllel ütötte az ajtót és a tejüvegen keresztül lehetett látni, hogy az ajtó előtt vicsorogva leskelődött utánam, közben a f* szát verte.

Ez kb. ilyen traumatikus 'élményként' maradt meg bennem.

2018. máj. 4. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Én is voltam ennyi idősen szerelmes az osztálytársamba, én is elmondtam neki, és a lány engem is visszautasított. De azt nagyon remélem, hogy ő nem álmodott utána ilyesmit. Ez szörnyen hangzik, én biztosan nem tudtam volna bántani őt. :(
2018. máj. 4. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Hokizás? ez a legrosszabb rémálmod?
2018. máj. 4. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Ne az Ezotéria rovatban kérdezz. Az álmoknak nincs "jelentésük", nincs ilyen, hogy macskával álmodtál, tehát holnap rossz hírt kapsz. Az álmok a saját emlékképeid visszajátszása, általában torz formában.

Azt jelenti, hogy megrémített ennek a fiúnak a közeledése, és szorongsz a szüzességed elvesztése miatt. Tudod, hogy nagyjából abban a korban vagy, amikor ez történni fog, de félsz a férfias fiúktól. Ezért annyira traumatikus gondolat számodra az, hogy egy férfi az ajtódon dörömböl, levetkőztet és előveszi a farkát. Javaslom, kicsit oldódj fel ezen a téren. Ha nem egy pszichopata barom lesz az első, akkor kellemes élmény lesz.

2018. máj. 5. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon erőszakos nyomokat hagyhatott benned .

Szerintem csak te gondoltad tul felejtsd el ne gondolj rá pláne hogyha csak megkérdezte te meg visszautasitottad.

2018. máj. 5. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
úristen megbámult most mi lesz te kis mimóza lélek.
2018. máj. 5. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

egyértelműen félelem. félsz hogy megerőszakol , bánt az a fiú , de mire fel?

Szerintem semmi okot nem adott rá.

2018. máj. 5. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a bámulása zaklatott fel és később abból képződött az álom, de akkor is azt gondolom, legyél óvatos ezzel a fiúval, kerüld el ezentúl mindíg.
2018. máj. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!