Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szörnyű álmom volt. Mit...

Szörnyű álmom volt. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon szörnyű álmom volt.

Van egy tanyánk, ahova néha kijárunk kerti munkákat, és egyebeket végezni, általában a nagyszüleimmel és a nagybátyámmal.

Álmomban ott voltam, tavasz/nyár lehetett. Egyszer csak mondták a nagyszüleim, hogy mennek karácsonyi temetésre (talán szó szerint így), hamarosan jönnek.

Ez idő alatt össze-vissza járkáltam az üres tanyában, kissé rossz érzésem volt.

Ezután a lakásom előtti kertben találtam magam, tél volt, havazott. A bejárati ajtó felé néztem, és láttam, hogy jött meglátogatni a másik nagymamám (nem a „tanyára járós”), épp lépett be az ajtón. Nem sokkal később, ő is mondta, hogy elmegy karácsonyi temetésre.

Ekkor bevillantak képek, gondolatok, látomások, hogy megint a fényes tanyán vagyok, és várom a nagyszüleimet, nagybátyámat, hogy mikor érnek haza, szinte folytatódott az álmom korábbi része… Hirtelen belépett a tanya lakóépületének bejárati ajtaján az apám, és mondta, hogy meghaltak a nagyszüleim, őket temetik. Ekkor láttam, látomásszerűen magam előtt (felülnézetből) őket meghalva, koporsóban,… egy sötét, téli temetőben. Megkérdeztem apám, hogy a másik nagymamám él-e, és mondta, hogy ő is meghalt, de még az otthonában, mert valami korábbi betegsége előjött hirtelen, akut formában, pedig azelőtt semmi baja sem volt. (Érdekes, pedig láttam, hogy meglátogatott, és amikor mondta ezt az apám, láttam gondolatban az ágyán ülni, de valahogy éreztem, hogy mindjárt meghal.) Iszonyatos lelki fájdalom kezdett gyötörni, úgy éreztem, szinte belehalok... meghaltak a nagyszüleim. :_(

Ezután a nagybátyám hazaért, meglátogatott minket (már nem a tavaszi tanyán, hanem a téli otthon), majd kimentünk a temetőbe anyukámmal, húgommal, nagybátyámmal együtt…

Ezután megint otthon voltam, a földszinti nagyszobában, és láttam belépni az ajtón az apai nagymamámat. Csodálkoztam, hogy ő akkor mégsem halt meg?… Mondtam is apámnak hogy miért mondott ilyet, de nem válaszolt…, vagy, ha mondott is valamit, nem értettem.

Legalább az egyik nagyszülőm élt, de nem sokat könnyített a fájdalmon. L

Ezután felébredtem (5:30 körül).

Érdekes, hogy az álomban onnantól kezdve, hogy az apám elmondta a rossz hírt, egy Eluveitie-szám ment halkan a „háttérben” (szomorú, nyomasztó filmzenéhez hasonlóan, pedig a kedvenc együttesem).

Lehetségesnek tartom, hogy azért álmodtam ezt, mert a valóságban is (ma) megyek a tanyára nagyszüleimmel, egy temetőbe is elmegyünk, és meglátogatom az apai nagymamámat. Tegnap pedig sok Eluveitie-számot hallgattam, + volt bennem egy aggódás, hogy mi van, ha balesetet szenvedünk,.. és még fájnak a füleim is mostanában, ami akár negatív irányba is terelhette az álmaimat éjjel…

Viszont (remélem, nem) az is lehet, hogy jelzett a lelkem, hogy ne menjek, mert tényleg balesetet szenvedünk. (???)

Vagy valami más oka volt az egésznek, esetleg valami érdekesebb, spirituálisabb dolog fog történni?

Mert volt már ehhez hasonló álmom, de nem voltak akkoriban hasonló előzmények/tényezők, amik kiválthatták volna azt az álmot.

Na, ettől a gondolatmenettől eltérve, nagyon borzalmas egy álom volt.

2012. ápr. 30. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Amit lehetségesnek tartasz, inkább az a valós magyarázat, minthogy égi figyelmeztetést kaptál volna. Ahogy elterveztétek a napot, tégy aszerint, és ne aggódj, nem fog történni semmi. :)
2012. ápr. 30. 09:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi rossz! :)
2012. ápr. 30. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez a szám ment a háttérben:

http://www.youtube.com/watch?v=rvH2r-nEkWM

(Szeretem egyébként nagyon.)

2012. ápr. 30. 16:07
 4/8 anonim válasza:
Összeszarnám magamat azzal a zenével a háttérben! :DD
2012. máj. 4. 16:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Olyan félelmetes? :D

Szerintem nem annyira az, bár nézőpont kérdése.

2012. máj. 4. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Történt azóta néhány, rossz dolog.
2012. máj. 4. 22:19
 7/8 anonim válasza:
Azt hogy három nap múlva megfogsz halni egy kemencében és éppen az anyád tesz bele.
2012. máj. 12. 20:25
 8/8 anonim válasza:
Mikor alszol, tehát nyugalmi állapotodban ha nem gondolkodsz az agyad nem pihen csak helyére teszi a azokat a dolgokat amikre nem volt ideje mert "gondolkodott". Ezek a dolgok lehetnek a nap vagy közelmúlt élményei.
2012. máj. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!