Borzalmas, szörnyű álmom volt. Ugye nem fog bekövetkezni?
Néhány héttel ezelőtt álmodtam.
Álmomban hazaértem valahonnan, beléptem az ajtón és szörnyű dolog fogadott: az anyukám halott testét láttam, a hátán feküdt, vértócsával a feje körül, nyitott szájjal.
Nem sokkal később a másik szobából kijött az apám, és mondta, hogy összeveszett anyával, meglökte, erre anya úgy beverte a fejét, hogy betört a koponyája. Álmomban is szörnyű, borzalmas érzés töltött el, és sírtam is.
Éppen nekitámadtam apának, amikor sírva felébredtem.
Azóta is, -amikor eszembe jut az álmom-, ugyanolyan borzalmas érzés tölt el, mint álmomban.
Igazából is eléggé gyakran veszekednek egymással a szüleim.
Nagyon aggódom azóta. Ugye nem lesz baj?
nyugi, én 10 évvel ezelőtt álmodtam hogy meghalt a családom, és még mindig élnek :)
keress valaki olyat aki ért hozzá, biztosan meg fogja magyarázni a pontos jelentését!
azt olvastam , hogyha valaki halálát álmodod , akkor sokáig fog élni...
kb. 1 éve megálmondtam , hogy a legeslegjobb barátnőm , autóbalesetben meghalt...a tesójának és anyukájának semmi baja nem lett..neki valami "alkatrlész" átszurta a mellkasát , a fejénél vértócsa , szeme nyitva....
borzaztó volt..aztán utánna néztem és kiderült , hogy ha valaki halálát álmodod , az hosszú életű lesz (:
NYUGI
Olvastam valahol, hogy egy tudós szerint az ember álmában kilép a testéből, és láthatja a jövőt.
Remélem, hogy ez nem igaz.
Ha nem írtad volna oda hogy a szüleid veszekednek,akkor ez lett volna az első kérdésem hogy veszekednek-e.Az álom a szorongás és a félelem megnyilvánulása,a fiú félti az anyját.Az álmod azt is bizonyítja,hogy apádat tartod a felelősnek a veszekedésekért,anyádat pedig az áldozatnak akinek el kell viselnie apád szemétkedéseit.A rémálom végén az elfojtott indulat is felszínre tör apád iránt.
Nem jövőkép,az álom rólad szól,a saját negatív érzelmeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!