Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom egy idegennel?!

Álom egy idegennel?!

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy épp teszem le a jogsit, azaz tanulóautóban vezetek, és egy fiatal, helyes srác volt az oktatóm, akivel álmomban össze is jöttem. Viszont ezt a személyt soha nem láttam a való életben, legalábbis egyáltalán nem emlékszem rá. Úgy tudom, hogy arról a személyről vagyunk képesek álmodni, akit már láttunk a való életben, de lehet rosszul tudom. Mindenesetre ennek az álomnak van valami jelentése/utalása, vagy csak egy szimpla álom?

2018. ápr. 30. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az hogy nem emlékszel rá, nem biztos hogy sose láttad. Lehet hogy buszon vagy metrón láttad évekkel ezelőtt vagy a boltban, a tudatalatti megőriz minden képet, hangot, szagot amit valaha is láttál, éreztél
2018. ápr. 30. 13:03
 2/5 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam, hogy nem biztos hogy még sosem láttad az illetőt, lehet hogy amikor ovis voltál akkor vagy az utcán vagy akárhol csak te nem emlékszel.
2018. ápr. 30. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam, vajon milyen embert nem láthattam még életemben? Nos, azonnal meg is jelent lelki szemeim előtt: 30 körüli férfi, sápkóros, göndör, vörösesszőke haját apró maslik díszitik.Egyik szeme alatt sötét monokli, mint akinek behúztak, így próbál kapafogaival vigyorogni idétlenül.Hoszabb fekete szakállában zöld melírcsikok vannak.Narancssárga láthatósági mellény van rajta és neonzöld papucs, lila térdzoknival.Macskát sétáltat pórázon.

Nos ilyen embert biztos, hogy soha életemben nem láttam még.Azt biztos, hogy észrevettem volna és valószínűleg maradandó élményként égett volna az agyamba.

De nem láttam ilyet.Mégis, az agyam egy másodperc alatt automatikusan összerakta.Bármit is mondanak az "okos" tudósok, az agy erre képes az álom alatt is, hogy olyan embereket kreáljon, akiket sosem láttál!

2018. ápr. 30. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A saját férfi oldalad jelenik meg. A te ideálodat jelképezi. A vágyaidról szól. Látom tetszenek a sofőrök.
2018. ápr. 30. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
"Viszont ezt a személyt, soha nem lattam a való életben, legalábbis egyaltalán nem emlekszem rá." Azért egy- egy nap során, többszáz embert láthatsz, akiknek csak kis részére emlékszel. Ettől még az elmédben megmaradhat a képe, ami almodban "előjön".
2018. máj. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!