Mit jelenthet? Lehet valami alapj?
Sziasztok!
Álmomban meg láttam,hogy párom más nővel (Ismerem)csókolózik mèg ő volt felháborodva ès el hagyott.
Előfordult már párszor,hogy ezt álmodom csak akkor más (azt is ismerem)nővel törtènt.
Lehet szerintetek ennek valami aplapja vagy"csak" tudat alatti dolog van benne,hogy attól fèlek igaz vagy hogy megcsal vagy elhagy?
*alapja...
Bocsánat
Az ismeretlen nő a te nőiességedet jelképezi.
Saját vélemény: Úgy érzed csak a tested érdekli. A személyiséged nem. Hát add meg neki az örömöt, azt ha eltelik a testeddel lesz ideje rád is. Tisztább fejjel tud majd gondolkodni.
#2 válaszoló, ismeretlen nőről szó sincs, mindegyiket ismeri.
A belső félelmed megnyilvánulása. Mindenki tart attól, hogy elhagyják őt másért, te ettől tartasz.
Inkább ne félj, értékeld önmagadat is a kapcsolatban.
Ja, ismert nőről van szó. Bocs! Azt érzed, hogy a párod megfordul más nők után, csodálja az ismert nők testét (csókolózik).
Saját vélemény: El kell fogadnod, hogy téged nem a testedért szeret. Tisztelned kell a párod érzéseit a harmónia megőrzéséhez (ne lásd meg).
Először is köszönöm szèpen a válaszokat! 😊
Másodszor..
Igen eddig akárhányszor ilyen álmom volt ismertem a nőt (csak egyszer nem)a többi alkalommal igen.
Többször előfordult már ez az álmom sajnos,de annyira "èlethű", hogy sírva keltem fel minden alkalommal...
Sajnos pár hónapja volt egy sejtèsem,hogy van egy harmadik fèl az ő rèszèről persze ő mai napig azt állítja,hogy semmi nem törtènt ès nem igaz.
Gondolom akkor mèg ez bánthat engem ès fèlek attól,hogy igaz,vagy hogy el hagy...
#4 válaszoló...
"El kell fogadnom,hogy engem nem a testemèrt szeret"?? A harmónia miatt?
Ez mit jelent?
Nem èrtem bocsánat 😓
Tudod 14 ève,hogy együtt vagyunk úgyhogy mondhatom,hogy el fogadtam olyannak amilyen ès nem szokásom korlátozni semmiben.Van kèt gyermekünk.
Mint írtam is már pár hónapja kezdődtek ezek a dolgok nálunk ès azóta vannak ilyen álmaim,nem minden naposak,de többször előfordult már.Szerintem az èn helyemben más is harmadik fèlre gyanakodott volna mert nagyon sok jel arra utalt ès èrdekes módon sok volt az egybeesès...
Nem kívánom senkinek azt a pár hónapot!mert kegyetlen rossz tud lenni,hogy vársz egy kisbabára ami meg is adatik ès elhanyagolnak benneteket(a gyerekeket ès engem is).ès ez megy heteken keresztül...
Sokszor el gondolkodtam már,hogy van-e èrtelme tovább ennek?!de mèg itt vagyok ès kitartok!
Bocsánat,hogy ennyire kitèrtem a kèrdèstől!
Ès köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!