A ti személyes (! ) tapasztalatok alapjàn, van igazsàg abban, h ha egy baba nyugis a pocakba, akkor szuletése utàn is nyugodtabb lesz, ill. ha sokat izeg-mozog, akkor pedig aktiv lesz?
Pocakban a fiam teljesen nyugis volt, a legnagyobb mozgolódásai este, lefekvés után voltak. Semmi durva kényelmetlenség, semmilyen fájdalmat nem okozott.
Idekinn, mint a Tazmán ördög...
Úgyhogy számomra megdőlt ez a "pocakos legenda". :)
Lányom nagyon aktív volt pocakban, és kint is az volt aprócska korában. Egy hiperszenzitív örökmozgó volt.
Most 2 éves és sokkal nyugisabb az átlagnál, ahogy néztem. Tehát sokat változott.
A pocakosan nem nagyon mozgott, de miutàn megszületett, annál inkább!
Mindig tesz vesz jön megy, csinál valamit, alig ül le, örök mozgó.
Hamar forgott, felült, mászott, elindult!
3,5 éves, egész nap jön megy kertbe ki be a lakásba, fel az emeletre, le.
Mindenben segít!
Én azt figyeltem meg, hogy az alvása az első hetekben úgy volt, ahogy a pocakban is. Vagyis amikor pocakban nem éreztem őt mozogni, akkor idekint is aludt.
De persze sokat változnak a babák, meg hát nincs olyan dolog a terhességben, ami ugyanúgy illik mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!