Lányom 9,5 hónapos. Meddig "normális" ha csak kúszik-de azt piszok gyorsan- de nem mászik?
Ülni sem akar... A bevásárló kocsiban elvan,a babakocsiban el van,a karunkban is szépen ül,de a földre ha leteszem nyújtja a lábát,állna,de nem tudja magát kicsit sem tartani,ha fogom is nagyon imbolyog,így hasra teszem akkor,hogy esélye se legyen a talpát letenni. 1x sikerült ültetnem,de kb fél percig volt nyugton,majd hátra dőlt- vagyis vágta magát,de ott volt a kezem...
Tisztában vagyok azzal,hogy a gyerekek nem egyforma ütemben fejlődnek,van két nagyobb gyermekem,de a nagy ennyi idősen már oldalazva lépegetett-mondjuk Ő hamar forgott,kúszott,mászott, a középső pedig ennyi idősen "már" mászott. A "szakkönyveket" soha nem néztem-vagy is néztem,de mindegyikben mást írnak!
1.vagyok
ezt a himbálózást az én babám is csinálta vagy 2 hónapig, mégis csak utána kezdett négykézláb mászni.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Tegnap délután hajat mosni készültem,amikor kiabáltak a nagyok,hogy "Anya,Szandra ül,Szandra ül,Szandra felült!!"
Mostanában fürdésnél tettem a nagyok közzé a vízbe,persze végig ott voltam,ott érdekes módon tudott stabilan ülni,ideig-óráig.... Csak akkor dőlt,ha kellett Neki valami,ami messzebb van,vagy ha a nagy lábát akarta piszkálni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!