Valaki megmagyarázná ezt a krimi szerű álmomat?
na szóval:
Egyik barátommal sétáltunk az utcán, és egyszer csak egy totál idegen ember odajött egy késsel a kezében, és leszúrta őt. Én elfutottam. A következő "képkocka", hogy valahogyan már kiderült, hogy ki a gyilkos, de még szabadon járkál. Aztán felszálltam egy molett lánnyal valami vonatszerűségre, aminél 4 fülke volt, és mind a másik háromba átláttam, és az egyikben a gyilkos ült és mosolygott. Aztán kérdeztem a lányt, hogy hogyan kell bezárni ezt a fülke szerűséget, és ő bezárta. Aztán bemondták a haqngos bemondón, hogy nem áll meg a busz a következő állomásnál, és az utána lévőn kellet leszállnom. A gyilkos ott szállt le, ahol én, és rám mosolygott, és halálfélelmem volt. Aztán amilyen gyorsan csak tudtam, elkezdtem futni, és sikeresen, épen hazaértem. És ekkor ébredtem fel, nem tudom, hogy fontos-e, de hajnali 4-kor. Ha végigolvastad, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!