Megmagyarázná valaki ezt az álmomat?
Nem emlékszem az egészre, csak részletek maradtak meg de azok nagyon élesen.
Egy számomra elég ismerős házban voltam,aminek vakító fehér falai voltak, rajtam kívül még 2-3 emberrel. Valamilyen játékot próbáltak játszani, a lényeg az volt, hogy egy vaslabdát a mágnesre kellett eljuttatni. Az egyik ott lévő ember egy félmeztelen férfi volt, a 40-es éveiben járhatott, és nagyon dühösnek tűnt de én próbáltam vele viccelődni, ami ahhoz vezetett, hogy többször rám ordított, ami után elèg szánalmasnak éreztem magam. Két kisebb jelenetre emlékszem még ami ott történt. Egyszer csak megjelent egy fekete csuklyás alak aki elvitte azt a vaslabdát és a falon futkosott vele míg a férfi ordított utána. Aztán egyszer csak én magam lettem a csuklyás alak, és ugyanúgy futkostam a labdával és próbálta tőlem elvenni a férfi. A másik jelenetben az történt, hogy a 2.személy aki ott volt, egy szőke, magas, mutatós nő is játszotta ezt a játékot. Majd egyszer csak a férfi odament hozzá és elkezdte fogdosni a mellét és egyéb ilyen helyeken.. először a nőnek tetszett ez, közben én néztem őket, és először a férfi, majd a nő iránt kezdtem el szexuális vonzalmat érezni(biszexuális vagyok mellékesen) és csatlakozni akartam. De hirtelen a nőnek valami nem tetszett, erre a férfi lerántotta ruhástul a földre, próbálta megerőszakolni, de a nő segítséget kért tőlem,sírt és üvöltött, én ráütöttem a férfire, majd beleharaptam az egyik lábujjába, amiből ömlött a vér, és mèlyen a szemembe nézett miközben ordibált a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!