Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szeretném megfejteni ezt az...

Szeretném megfejteni ezt az álmomat, de eddig nem jártam sikerrel. Valaki segítene benne?

Figyelt kérdés
Az álmom arról szól, hogy (ha jól emlékszem) Pannonhalmán kirándulok az osztállyal, van egy hiányos kártyacsomag a táskámban, ami váratlanul kiesik, de csak a hamis( kipótolt) lapokat fújja el a szél. utánafutok, de egy nagy vihar jön létre, mikor elkapom az utolsó lapot. A vihar lilás színű és arca van.Valamit mindig akarok tenni, de nem tudok mit, ezért(még álmomban) elordítom magamat, majd belém csap egy villám. izzadva, riadtan ébredek fel, már 3-szor megtörtént.
2016. febr. 18. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmm erdekes valami hirtelen felismerés lehet szerintem vagy kéne észre venned valamit mondjuk ezg csak mondom mert gondolom a villam elektromos kisules mint az idegek kozott pl agy
2016. febr. 19. 02:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezert mondtam hogy felismeres
2016. febr. 19. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!