Megmagyarázná nekem valaki ezt az álmomat?
A tengert láttam, mint külső szemlélő.Vihar lehetett és nagyon fújt a szél,nagy, ijesztő hullámok voltak ott.Egy kövekből álló kis "szigetet" láttam magam előtt, amin lányok voltak, jajongtak, kiabáltak,sírtak, és ilyen fura régies(1800-as évekbeli) ruhákat viseltek. A földön másztak egymás felé egy kupacba ezen a "szigeten" és egyre jobban sírtak. Volt egy lány aki kicsit lemaradt, és valahogy elcsúszott, beverte a fejét, és ömlött az orrából a vér és még jobban sírt/kiabált, aztán ő is odamászott a többiekhez.
Miután felébredtem, és az álom közben is olyan borzalmasan, ijedten, nyomorultul éreztem magam egész végig. Azóta ezen gondolkozom mert ez az akkori érzésem még most is megvan. Ezért is jelentene sokat, ha valaki megmagyarázná mit jelenthet ez az egész
hát hogyha tengert láttál ami viharos volt meg ijesztő
az az érzéseidet jelenthette.Ezek szerint valamiért dühös voltál.A lányok azon a szigeten meg azt jelenthetik hogy rájuk voltál dühös valamiért.A rajtuk lévő ruha meg azt jelenti hogy azért voltál rájuk dühös mert olyan ruhákban jártak ai neked nem tetszett(mondjuk olyan ruha amibe 1kg arany van)és az egyik lány akit külön láttál a többiektől
arról azt hitted hogy más de nem az.
Az álmod kb ezt jelentheti.Hiszen az álmok,agyadnak vágyait,feldolgozott élmenyeit 1 hét vagy akár 1 hónap alattebbe az álomba tudta összedolgozni.De lehet hogy csak ilyen filmet néztél.
Én ennyt tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!