Mit jelent ha macskával álmodok?
1. Visszatérő álmom volt kiskoromban, hogy egy fekete-fehér foltos macska elrabolt. Egy betonos helyen kellett aludnom, de reggelre visszavitt az ágyamba.
2. Sétált a járdán egy macska, aki ismerős volt nekem (fekete-fehér). Rossz érzésem volt, vele kapcsolatban, de a papám aki mellettem ült elkezdte simogatni. Egyszer csak ugrott felém a macska, ugrás közben ember nagyságú lett, majd ahogy hozzámért volna felébredtem.
3. Egy vörös macska megette a szomszéd nénit, és rátámadt a családomra. Én megfenyegettem, és elvileg elment tőlünk. Később azt az üzenetet kaptam, hogy: "A cica étvágya".
4. Egy fekete macska egy álmomban a halált, démont, vagy valami hasonlót jelképezett. Nem volt különösebb története, csak rossz energiát közvetített felém.
Szia!
Jelentettem ezt a kérdést, hogy áttegyék az Ezotéria - Álomfejtés témakörbe.
Ott kevesebb a troll.
A macska a szexuális vágyadat jelképezi. (fekete) bosszúság, (fehér) ártatlanság, (vörös) veszély, érzelmi fellángolás.
1. éjszakánként elhatalmasodik rajtad a vágy.
2. papád hatására fokozódik, feltámad benned a vágy.
3. a szomszéd néni és a családod elítéli az érzéseidet és elfojtod magadban a kedvükért.
4. rossz dolognak tartod. Elítéled magad a szexuális vágyaid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!