Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha macskával álmodok?

Mit jelent ha macskával álmodok?

Figyelt kérdés

1. Visszatérő álmom volt kiskoromban, hogy egy fekete-fehér foltos macska elrabolt. Egy betonos helyen kellett aludnom, de reggelre visszavitt az ágyamba.

2. Sétált a járdán egy macska, aki ismerős volt nekem (fekete-fehér). Rossz érzésem volt, vele kapcsolatban, de a papám aki mellettem ült elkezdte simogatni. Egyszer csak ugrott felém a macska, ugrás közben ember nagyságú lett, majd ahogy hozzámért volna felébredtem.

3. Egy vörös macska megette a szomszéd nénit, és rátámadt a családomra. Én megfenyegettem, és elvileg elment tőlünk. Később azt az üzenetet kaptam, hogy: "A cica étvágya".

4. Egy fekete macska egy álmomban a halált, démont, vagy valami hasonlót jelképezett. Nem volt különösebb története, csak rossz energiát közvetített felém.

2018. jan. 29. 20:50
 1/6 anonim válasza:
A foltos, tarka macska azt jelzi, nem tudsz dűlőre jutni, egyértelmű véleményt alkotni valamiben. A fekete macska jelentése, hogy bizonytalan vagy valamiben, amit vállaltál, de magad sem tudod, hogyan sül el. A vörös macska pedig jót jelent, pénz áll a házhoz.
2018. jan. 29. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jelentettem ezt a kérdést, hogy áttegyék az Ezotéria - Álomfejtés témakörbe.

Ott kevesebb a troll.

2018. jan. 29. 20:54
 3/6 anonim válasza:
#1 Bár ez történne velem. Szegény tököm nagyon ki van éhezve:D
2018. jan. 29. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
MacskáVAL álmodni = macskáVAL aludni.
2018. jan. 31. 05:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A macska a szexuális vágyadat jelképezi. (fekete) bosszúság, (fehér) ártatlanság, (vörös) veszély, érzelmi fellángolás.

1. éjszakánként elhatalmasodik rajtad a vágy.

2. papád hatására fokozódik, feltámad benned a vágy.

3. a szomszéd néni és a családod elítéli az érzéseidet és elfojtod magadban a kedvükért.

4. rossz dolognak tartod. Elítéled magad a szexuális vágyaid miatt.

2018. jan. 31. 06:02
 6/6 anonim válasza:
Dubitus,itt is itt vagy te tahó?!
2018. febr. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!