Help, ez mi a búbánatot jelent?
Nagyon élesen emlékszem rá és nagyon élethű volt.
Olyan furcsát álmodtam. Volt benne egy nagy piramis aminek az oldalára mobil létesítmény lett "felrakva". Ejtőernyővel ugrottam ki egy őserdőbe. Amikor földetértem benszülöttek vettek körül és bevittek magukkal egy azték város romjai közé ahol katonák vártak. Kiképeztek és egy mély földalatti létesítménybe vittek ahova hosszú szigetelt kapszulákat is szállítottak. Olyan lényeket gyüjtöttünk be amiket az előtt még soha nem láttam. Hatalmas energiát állított elő a testük és nagyfeszültségű reaktorral csaltuk oda őket. A begyüjtött lények ezekbe a kapszulákba lettek rakva és kamionnal elszállítva. Sajnáltam őket a kicsinyeiket látva. A kicsik még nem állítottak elő energiát és aranyosak voltak, teljesen más volt a színük is. Mit jelent? Help. Senkit nem ismertem álmomból. A lények kb 2-2.5m hosszúak voltak, négykézláb jártak, iszonyú gyorsan futottak és foszforeszkáltak. Zöldes barnás rövid szőr borította a testüket, fejük aránytalanul kicsi volt. A felettesem ördögöknek hívta a lényeket habár elég bolond fickó volt.
Ezt az álmot nem kell szimbólumokként üzenetként felfogni.
Ez egy történet volt amit kaptál megnézésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!