Jót jeleznek ezek az álmok?
Mostanában nagyon stresszes időszakon megyek keresztül.
Egy olyan férfi ignorál, akibe szerelmes vagyok.Pedig szépen alakultak a dolgaink,össze is jöttünk csak elrontottam. Most szeretném rendbe hozni. Nagyon sokat gondolok rá, és persze fáj az elutasítás. DE!
Itt jönnek az álmaim.
Múlthéten azt álmodtam hogy majdnem lekéstem egy vonatot, de az utolsó percbe megállt, és én fel tudtam rá szállni.
Tegnap előtt azt hogy egy dombra tekertem fel biciklin,nagyon nehezen bírtam, aztán egyszer csak megszólalt egy hang hogy "bízz bennem". Erre én kiengedtem a fékeket, és villám gyosan feltekertem a domb tetejére.
Ma pedig azt álmodtam hogy egy turistacsoporttal egy házat néztünk, majd én lemaradtam a csoporttól, és mire észbe kaptam, elmentek. Elkezdtem szaladni, mert féltem hogy lekésem a turista buszt. Odaértem a végállomásra, ahol volt egy lány, és kétségbeesetten kérdeztem tőle hogy hol a busz? Mire nevetve mondta hogy: "Ne aggódj. Hazaértél"
Ekkor emlékszem hogy megkönnyebbültem.
És az utolsó álmom ami volt az pedig olyan volt, hogy kézen fogva sétáltam egy emberrel, majd jött egy oszlop, és el kellett engednünk egymás kezét. De amint elhaladtunk az oszlop mellett, újra megfogtam a kezét.
Na most, nekem ezek kicsit pozitívnak tűnnek, de mivel nem vagyok jártas az álomfejtésben, segítene valaki?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!