Tudatos álmok voltak ezek, vagy sem, és ha nem akkor közel járok?
Egy időben nagyon érdekelt ez a dolog és mindenféle módszert kipróbáltam hogy összejöjjön a dolog,de heteken át semmi sem történt és így felhagytam a dologgal.Jóval később történ csak az első olyan álmom amiben(talán)rájöttem hogy álmodok.Itt a kezemmel próbáltam egy fának a lombját mozgatni,majd fel is ébredtem.Ezután egy ideig megint foglalkoztam ezzel de mivel ismét semmi sem történ ráhagytam.Nagyjából egy hónapra rá azt álmodtam hogy egy kis faluban(nagyszüleim itt laknak)sétáltunk a barátnőmmel mire én megkérdeztem tőle,hogy álmodunk-e?Ő válaszolt,hogy nem és iszonyatos sebességgel futni kezdett a nagyszüleim háza felé.Szaladtam utána ahogy csak bírtam de folyamatosan elestem és lassú voltam stb. nem tudtam kontrollálni a mozgásomat.Majd ahogy a nagyszüleim házához értem,a házukkal szemben óriási gyárak voltak(egyébként szántóföldes terület)és megtorpantam,hogy itt valami nem stimmel.Hirtelen beugrott hogy talán álmodok de abban a pillanatban homályosodni kezdett a kép és az jutott eszembe hogy ha most nem koncentrálok fel fogok ébredni és elveszítem az álmot.Így is lett,habár nem ébredtem fel.Ebben az álomban még kétszer rájöttem hasonló módon,hogy álmodok de azt már nem fejteném ki,így is elég hosszú lett a sztori...:)Sűrűn előfordul az is hogy végigcsinálok egy valóságtesztet magamon álmomban,de nem jövök rá,csak reggel amikor felébredtem.Nem érzem úgy,hogy teljesen tisztában voltam vele,hogy mi is történik,de mégis olyan furcsa volt.Nem tudom eldönteni,hogy ez most csak egy sima álom volt,vagy valóban öntudatra ébredtem.
Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!