A tudatos álmodás technikáját használva visszaidézhetők korábbi álmok?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem vagyok megrögzött híve az ezotériának,meg az ilyen paranormális dolgoknak,de ez a tudatos álmodás dolog most beindította a fantáziámat.Egyrészt azért érdekelne,hogy úgymond vissza tudok-e menni régebbi álmaimba,mert egy jó ideig írogattam az álmaimat,először füzetbe,azután word-b, csak aztán a füzet elveszett,a word-ös dolgot meg már sehol sem találom,és szeretném felidézni ezeket az álmokat valahogy újra.A másik kérdésem pedig az lenne,hogyha megtanulok tudatosan álmodni,onnantól kezdve mindig úgy fogok,vagy leszenk még "spontán" álmaim,amikor nem tudom, hogy álmodom-e?2014. márc. 11. 18:50
1/1 anonim válasza:
Van egy könyv én is elkezdtem ,de valahogy meg csappant a lelkesedésem: ROBERT MOSS: TUDATOS ÁLMODÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!