Visszatérő rémálom. Mi lehet ez?
Kiskoromban amikor nagyon beteg voltam, akkor álmodtam először. Feküdtem az ágyon, az ággyal szemben szüleim szobája van.
Azt álmom egyik fele abba a szobába játszódik. Óriási félelem van bennem. 3 emberféleség van a szobámba, amik vernek szét mindent, nekiesnek, nekidőlnek a falaknak, óriási búgás közepette. Zörgés van, én közeledek a szobába, nagy elnyomást érzek közben, azok a lények meg csak komunikálnak egymással, törnek, zúznak(de nem úgy, ahogy egy normális ember..nem tudom leírni). Szóval ennek a lényege az elnyomás,félelem.
2. álom
Sötétség van egy szobába. Vörös,lila,zöld emberek kezdenek egymás felé menni, itt is megvan a búgás, dörömbölés. Ezek a színes emberek egymásba rohannak, én meg szenvedek tőle, nagyon idegesít, mintha fájdalmat éreznék...
Amikor az 1. álomra gondolok kiráz a hideg...
Mit jelenthetnek ezek?
(bocs, érdekesen fogalmaztam meg)
Amikor felkeltem az ágyamban voltam:D
Kb 1-2 órás álom..nem több. Nem este szoktam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!