Visszatérő rémálom, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy kobra támad meg. Mindig kobrával álmodom ezt a rémálmot, másfajta kígyó még csak jó álmaimban jelent meg. Azt álmodom, hogy félek tőle, túl közel van és én menekülnék, de követ, támad. Kétségbeesetten küzdök vele, valamivel folyamatosan próbálom arrébb csapni (pl tegnap egy seprűvel), de ettől csak még dühösebb és még agresszívabban támad. Tudom, h nincs menekvés, végül mindig megmar...2011. aug. 3. 11:07
1/3 anonim válasza:
Lehet(!), hogy a kígyótól függetlenül félsz valamitől, vagy valami nagyon aggaszt. A kobrával esetleg egyszer álmodtál, aztán összekapcsolódott a félelmeddel, de nem hiszem, hogy magának a kobrának köze lenne a dologhoz. Valami hétköznapi dolog nyomaszthat, amit nem tudsz megoldani.
De ez csak tipp!
3/3 anonim válasza:
Menekülsz tehát vki vagy vmi elől és tudod, hogy ha kiderül a dolog akkor nagyon nagy árat fogsz fizetni a megmarás ezt jelenti......engem a sátán üldözött kiskoromban és a családomat de végül megmenekültünk röviden ha valami nem hagy nyugodni mond ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!