Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek, ez mit jelenthet...

Szerintetek, ez mit jelenthet (a vége a fontos)?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, ezt már régóta tudom.

Régebben, amikor még szinte senkinek nem coming outoltam borzasztó álmok gyötörtök.

Minden álmomban az történt, hogy egyszerűen megtudták rólam az emberek és "elfordultak" tőlem. Általában mentem a folyosón, vagy egy térben és egyszerűen senki nem szólt hozzám, hiába köszöntem vagy mentem oda.

Az utóbbi időben elmondtam pár hozzám közelálló embernek, mindannyian nagyon jól fogadták, nagyon sok támogatást kaptam tőlük. :) Az utóbbi időben lassan eljutok arra a szintre, hogy természetesen tudok róla beszélni és ha bárki rákérdez, vagy feljön, akkor el tudom mondani.

Ma pedig egy ismerősömről/haveromról álmodtam. Az álmomban összejött egy helyes, cuki sráccal, akit nem ismerek, a nevét sem tudom, de ugyanoda jár suliba, mint én.

És az egész álmomban tök természetesen voltak együtt, mint egy hetero pár. Kézenfogva sétáltak, az utcán csókolóztak meg ilyenek. Tök jó volt, de egy kicsit mégis zavarban voltam, mert egyszer sem coming outolt az álmomban egyikük sem, mégsem lepődött meg senki. Olyan természetes volt az egész.

És igazából hozzá kell tenni az egészhez, hogy az ő társaságukban, osztályukban vannak viszonylagosan homofób emberek, akik közül van akivel viszonylag jóban vagyok. Nem ez az "utáljuk a b-zikat és haljanak meg" szint, de azért olyanok, akik annyira nem állnak támogatólag a témához.

2017. dec. 16. 12:50
 1/1 anonim válasza:

Azt hiszem, az első álmodban a folyosó, tér az az életedet jelenti, utadat, és azt, hogy féltél, hogy egész életedben kitaszított leszel. A második meg az, hogy látod, egy homofób osztályban felvállalják és nem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak, és azt hiszem, a tudatalattid ezzel szeretne üzenni, hogy ne érdekeljen téged, mert a családod, az igaz barátaid mögötted állnak, és nem hagynak el, és merj kiállni emberek elé úgy, ahogy vagy.

De ez csak találgatás, nem vagyok alomfejtő.

2017. dec. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!