Terhes voltam, mondtam valakinek hogy hallgassa meg a szívverésemet, és nagyon erősen hallottam én is hogy dobog bennem a gyerek szíve, ez mi jelent?
Figyelt kérdés
Nem akarok gyereket soha,nem vágyom rá.Terhesnek lenni kb. azt jelenti,hogy valami gond van,de nem tudom mit jelent két szívdobogást hallani egyszerre ilyen esetben ?2017. nov. 29. 04:36
1/6 anonim válasza:
Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor félsz tőle.
2/6 anonim válasza:
Fogamzóképes korban vagy? Élsz nemi életet?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,35 éves vagyok,de csak ritkán van szex,nem élünk együtt.
2017. nov. 29. 08:22
4/6 anonim válasza:
Rendszeresen eljátszol a gondolattal, hogy milyen lenne terhesnek lenni. Annak ellenère, hogy nem akarsz az lenni. Ezt jelenti.
5/6 anonim válasza:
Tudat alatt te is tudod, hogy ha esetleg mégis szeretnél valamikor gyereket, akkor most kéne. Ezek az "utolsó" éveid ilyen szempontból.
Ez biztosan ijesztő egy kicsit, akkor is, ha úgy érzed, hogy nem szeretnél gyereket. De azért nemsokára mégiscsak véglegessé válik ez a döntés.
6/6 anonim válasza:
Készen állsz a változásra, új célok ötletek, tettvágy(terhesség). Valami új dolognak a csírája ott van benned a lelkedben. Érzel valami új lehetőséget(szívdobogás), ami energiával tölt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!