Mit jelenthet ez az álom?
Álmomban apa voltam, a kislanyomat vittem vedooltasra. Több, kb 15 ismerős apával találkoztam a kórházban, akik ugyanúgy vitték a gyerekeiket oltasra. A gyerekeket egyszerre hívták be, mi pedig ezután elkezdtünk sírni, illetve mindannyian meg voltunk remulve az injekciós tutol. Érdekes jelenség volt az álomban, hogy nem csak a gyerekeket, hanem utána minket is be akartak oltani, különös volt hogy 15 ápolónő jött ki, és mindannyiunkat külön -külön meg akartak szúrni. Mindenkinek félelme volt, ellenkeztunk, de hiába, kötelező volt a procedúra, így hát tulestunk rajta. Az álom ezzel véget ért.
Hozzáteszem, gyerekvallalas messze áll tőlem, jelenleg egyedülálló vagyok, az viszont tény, hogy félek az injekciós tűtől.
Mostanában nagy divatja van (megjegyzem, a némi valóságalapú, de összességében rettentően káros) védőoltás-ellenes mozgalmaknak. Ennek a rád való hatása és az a tény, hogy félsz az injekciós tűtől, együttesen okozhatta az álmodat.
Áttételesen viszont jelentheti azt is, hogy kiszolgáltatottnak érzed magad, úgy gondolod, védtelen vagy életed egy szituációjában, úgy érzed nem tudod irányítani azt.
Köszönöm szépen a választ! :)
Vedooltas mozgalmakrol nem tudok, így hát nem lehet rám hatással, valószínű az utóbbi lehet igaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!