Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a gyerekes...

Mit jelenthet ez a gyerekes álom? Mindig gyerekem születik?

Figyelt kérdés
Szóval én egy férfi vagy és meleg. Nem akarok gyereket, sosem gondolkodtam ilyesmin. De szinte minden nap gyerekről álmodok. Mindig egy lánytól születik fiúgyerekem. Egy különleges gyerek, mintha álmomban tudnám, hogy különleges céllal van itt. Nagyon élethű az álom. Mintha kristály vagy indigó gyerek lenne, az a lényeg, hogy különleges. A baba nagyobb az átlagostól fehér bőre van és szép barna haja. Általában alszik, nem sír. Valamikor a karjaimba veszem és nagyon nagy nyugodtsággal és boldogsággal tölt el engem a gyerek. 1 éve álmodok ilyesmit és mostanában minden nap. És nem hinném, hogy tudat alatt vágynék a gyerekre, mert nincs így.

2017. febr. 9. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szimbolikusan kell érteni: a gyerek minden olyat jelképez, amit létrehozol, teremtesz.

Azt is megmutatja az álom, hogy valaki más által jön ez létre, nem egyedül alkotod.

2017. febr. 9. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lehet, hogy valami jót fogok alkotni mással közösen? Anyagiakban, vagy ezt hogy érted?
2017. febr. 9. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen. Bárhogyan.

Az anyagit hogy érted? Mert a pénz az pont a semmi, az alkotás meg valami.:)

2017. febr. 9. 23:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Az, hogy valami jót csinálunk, jót alkotunk és ebből pénzt csinálunk.

Amúgy az álmomban kevés szerepe van a lánynak. Csak tudom, hogy ő az anyja, de végig a gyerek a lényeg, a gyerek van az álmomban. Igazából csak egyszer látom a gyereket mindig az anyja kezében, teljesen átveszem tőle, mintha ő lemondana róla.

2017. febr. 10. 00:02
 5/7 anonim válasza:

Az, hogy ilyet álmodtál az még nem jelent semmit, de az hogy elhiszed, hogy jelent valamit, az a civilizáció szomorú hanyatlását mutatja.

RIP CIVILIZÁCIÓ

2017. ápr. 18. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Jelentheti azt is akkor, hogy a meglévő (pénzügyi?) tervedhez, vágyadhoz találd meg a társat, mert egyedül nem fog menni.:)
2017. ápr. 18. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
5: Nem ártana, ha vége lenne már ennek a civilizációnak csúfolt hanyatlásnak, bizony.:)
2017. ápr. 18. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!