Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy vörös kiscica a...

Álmomban egy vörös kiscica a zsebemben, sokat nyávog, nagy nehezen kiveszem, de elszalad és sehol nem találom. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Kb egy hete álmodok vele folyamatosan, de csak ma sikerült kivenni a kiscicát a zsebemből. Csak ma tudtam meg, hogy vörös színű. Elszökött tőlem, és utána sehol sem találtam. Megpróbáltam utánaolvasni, és az "alomfelho.hu" oldalon szó szerint idézem: "Amikor egy macskát elveszítünk álmunkban, azt jelentheti, hogy valaki el fogunk veszíteni, aki közel áll hozzánk. Azonnal tanácsot kell kérnünk valakitől." Mivel nem tudom kitől kérhetnék tanácsot, így hozzátok fordulok! Előre is köszönöm a komoly válaszokat!

2017. szept. 20. 09:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! Ha nem akartok hinni abban hogy az álmaitok jelentenek valamit, akkor ne higgyetek! Én SOHA nem kértem!! És ha én nem erőltetem rátok az igazamat, akkor ti se tegyétek!!! Ez az egész már kezd olyan lenni mint egy vallási háború...

Egy szó, mint száz, privátban szerencsére jelentkezett egy hölgy, aki segítséget tudott nyújtani. Örülök, hogy elértem a kérdésemmel azt amit szerettem volna :) Bárkinek további kérdése van a témával kapcsolatban, az privátban írhat nekem! Köszönöm!

2017. szept. 21. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!