Piros oroszlánnal álmodtam?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam egyik éjszaka, hogy hírtelen felébredek a saját ágyamba aztán a másik pillanatban pedig egy bevásárló kocsiban ültem ami szélsebesen gurult. Valahol megállt, szárazságot láttam magam körül, a kosár eltűnt. Aztán mintha a szaharában lettem volna, a föld is vöröses színű volt. Valaki meg akart támadni én megijedtem és hírtelen beugrott elém egy piros oroszlán és elkergette azokat akiktől féltem. Igazából a piros oroszlántól is féltem és ezek után felébredtem. valaki meg tudná mondani ez mit jelent? Nagyon furcsa álom volt..#piros #félelem #oroszlán #vörös #álomfejtés #Szahara #szárazság #gonosz #bevásárlókosár #sebesség álom
2015. szept. 18. 22:49
2/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a Végtelen történetben szerepelt egy ilyen piros oroszlán. :D
3/9 anonim válasza:
A piros az jóó, mer' a piros az gyors
4/9 anonim válasza:
Csak ne fogd meg, mert ami piros az meleg és megéget!
5/9 anonim válasza:
Dehogy is, csak azt jelenti, hogy az oroszlán mögött jön a vonat!
6/9 anonim válasza:
Nem jelentenek semmit az álmok felfoghatnátok már. Biztos valami mesét néztél és megmaradt benned.
7/9 anonim válasza:
Az álmok igenis sokat jelentenek,de nem úgy,ahogy egyesek gondolják.
Önmagunk megismerésében segíthetnek.
Piros oroszlán?
Jó kérdés...
8/9 Lunariana válasza:
Az almok altalaban a jovoben levo dolgokra figyelmesztet, mas utra akar teriteni, vagy egyszeruen csak regi emlekek osszemosodasa. (pl. Lehet, hogy az agyadbol felkelve kertel egy szaharas konyvet, kesobb bevasarlo kocsiba tetted, otthon olvasas kozben elkalandoztal, az oroszlan csak a kepen tunt pirosnak, es vegul az almodban megvedett a tobbi a szafaris,szaharas allattol,de ez csak tipp. Nem tudom,hogy neked van-e olyan konyved) Remelem segitettem.
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs de köszi :D
2015. szept. 25. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!