Leéltem egy életet az álmomban és a teljesen végig álmodtam az egészet, nem csak úgy, hogy a felénél felriadtam volna, ez mi volt?
Ritkán álmodok élethű álmokat. Sokszor vagy valami "se füle se farka" vagy valami olyan álmot, aminek csak a felére emlékszem. Az igazság az,hogy mindig is imádtam alunni és álmodni.Komolyan mondom már fülig érő szájjal kelek ki az ágyból egy fantasztikus álom után.Pl: Volt mikor repültem és a városom meg minden egyéb ismerős hely felett lebegtem,holott tériszonyos vagyok és az álmomban is féltem de valahogy annyira brutál jó volt.Volt mikor a suli tipikus legnépszerűbb lánya voltam és annyira jó érzés volt szépnek lenni,és ezt elis mondtam az álmomban! Valamiért sírni kezdtem örömömben aztán arra ébredtem,hogy..ténleg sírok.
A mostani álmomban pedig egy komplett életet éltem le,rám talált álmaim sráca,akivel már a megismerkedés,a külső,a származása az együtt megélt hülyeségek is kristály tisztán megmaradtak.Komolyan mondom,nem! Soha nem láttam azt a fiút és biztosra tudom,hogy az agyam szűlte,de álmomban tudtam a korát,az ízlését,mindent! Ez hogy lehetséges? Aztán elutaztunk valahová,mindegy a többi már nem lényeg,de megálmodtam a legvégéig! A végénél már azt mondtam az álmomban,hogy ezt tuti lefogom írni ha felkelek.Vélemény,megfejtés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!