Azt álmodtam, hogy darazsak csípnek, és apukám nem segít, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Közel álltam álmomban egy darázsfészekhez, és több belemászott a hajamba, a ruhámba... Észre sem vettem.
A szüleim házának a teraszán voltam, apukám is ott volt, és kiabáltam, hogy segítsen, legalább a hajmból szedje ki őket, mert nem látom.
Rengeteg helyen megcsíptek, apukám pedig csak ott állt, és közölte, hogy nem segít. Szóval egyesével kellett mindet leszednem magamról és agyonnyomni, de ahogy ezt megtettem, mindegyik meg is csípett.
Aztán még a fürdőszobába is bementem, hogy hajat mossak, mert lehet, hogy még maradt benne, és ott is ott állt apukám, észrevettem, hogy még van egy, és könyörögtem neki, hogy szedje ki, de ő csak elsétált.
Anyukám pedig végignézte az egészet a háttérből.
2015. szept. 13. 07:44
1/1 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy úgy érzed a számodra fontos stresszhelyzetekben ők(a szüleid) egyáltalán nincsenek a segítségedre. Az apró rovarok gyakran jelentik az ezernyi gondot, amikkel az embernek meg kell küzdenie, ha még külön félsz is a darazsaktól vagy esetleg allergiás vagy rájuk, akkor még komolyabb dolgokat is jelenthet ez az álmodban nemcsak a szorongásokkal egyenértékű problémákra. Ezenkívül azt mondtad, hogy miután leszedted a darazsakat még meg is csíptek, ez a sikertelen próbálkozásokat és hasonlókat jelképezhetik, hogy ugyan megpróbálod legyőzni a gondjaidat egyedül, de azok felülkerekednek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!