Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha életfával...

Mit jelent, ha életfával álmodtam?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 12:17
 1/8 Duenna ***** válasza:
Írd körül, nálad mi az életfa.
2015. aug. 26. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, hogy "nálam". Az életfa mindenhol ugyanaz, az ötödik elem, a tejút.
2015. aug. 26. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Életfa: Világfa. Utal a halálra és az életre.
2015. aug. 26. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az első válaszoló kérdező arra értette, hogy konkrétan neked mi az életfa? Honnan tudod, hogy életfát láttál álmodban? Milyen fát láttál egyáltalán?
2015. aug. 26. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Onnan tudom, hogy életfával álmodtam, mert álmomban tudtam, hogy amit látok az egy életfa.

Nem olyan volt, mint egy egyszerű lomblevelű fa, nem is voltak rajta levelek, sokkal elvontabb volt, vmi ehhez hasonló:

[link]

De persze nem rajz, hanem valóság. És csak először volt kopár, utána "kivirágzott", de nem virágokkal, hanem ilyen díszekkel vagy mittudomén. Éjjel volt, nem volt semmi a közelben csak ez a fa.

2015. aug. 26. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézzél Pap Gáboros vagy Paksi Zoltános videókat neten. Ők beszélnek ilyenekről.
2015. aug. 26. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

3,4 vagyok:

Kérdező, nem ártana egy könyvtárlátogatás.

A szimbólumokkal, jelképekkel foglalkozó könyveket nézegesd. :) Ott vannak ilyenek.

2015. szept. 3. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Viszont az álmod lehet az is, hogy pár napja láttál egy ilyen képet filmben, vagy bárhol, vagy eszedben volt és ez előjött álmodban, ha azonban nem, akkor az, amit írtam.
2015. szept. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!