Túl sokat járok ida, azért álmodtam ilyen hülyeséget?
Az egész álom:
Felkeltem egy mező közepén ahol kicsit fújt a szél, megláttam egy jetit, akinél bot volt is birkákat terelgetett, megkérdeztem hogy: "Hé te jeti, merre van a város?"
Erre elkezdte szidni az anyámat és a bottal hajkurászva kergetett a fekete felmosórongy szerű kutyájával hogy:
Az any*d a jeti!
Aztán kiértem egy tisztásra ahol az égen megláttam hogy a gyökércsakra színeivel megegyező fények vilogtak és leszállt egy űrhajó amiből hülyeröhögés hallatszott, hoirtelen kiugrált belőle 3 N-ufó akik hülyeröhögtek majd visszaugráltak, felszááltak majd saját hajójukkal összeütközve folytatták útjukat.Ekkor hirtelen megjelent slenderman és elkezdett kövekkel dobálni erre én elfutottam az erdőbe ott találkoztam a kuglófemberrel aki éppen egy ember lábát ette meg ez után láttam egy hegy alakú piramis alakú hegyet amire felmásztam és a tetejéről láttam egy lumbulábi csulumba szertartást a völgyben amit reptoidok őriztek.Hirtelen azonban megjelent az oreo vámpír és adni akart egy oreot mert ő már csak tejet kívánna.Ekkor hirtelen felkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!