Akkora hülyeséget álmodtam, és ezután pár nappal nagyon rossz dolgot tettem, szerintetek ehhez van valami köze, azaz figyelmeztetés akart lenni, illetve mit jelenthet?
szóval egy volt gimis osztálytársammal biciklivel haladtunk, de lépcsőn, és felfelé.. és néha jöttek szembe az emberek, mi ilyen bmx terepbicóval mentünk felfelé, néha megálltunk, mert nagyon meredek volt, és nem tekertünk, hanem csak evickéltünk .sütött nap, és a a lépcső jobb oldalán mentünk mi, mögöttem az oszálytársam. néha olyan lépcsőfokok voltak, amiknek a teteje le volt véve, és tele volt tengervízzel, és mi meg beleléptünk. nagyon magasra vezetett a lépcső, először egy szobába, ahol kék volt a padlószönyeg, és volt ott egy papa meg 2 játszó kisbaba, de tudtam hogy ő a nagyapjuk, aki a két kisunokájával játszik, és ilyen pethő intézet feelingem volt, mert az egyik babát tornáztatták.
aztán egy padlástérbe értem, ahol tudtam hogy a lépcsőkorlát fából van, de mire felértem, eltünt a fakorlát, olyan volt mintha kiszívták volna belőle az anyagot, és csak műanyag burok maradt a helyén. de csak a korlátnak..
szóval ennyi volt, de egy az hogy ezt az osztálytársam nem bírtam annyira, ezer éve nem láttam, és biciklizni is régen voltam már, sőt a lépcsők helyett inkább liftezni szoktam...
ne arra koncentráljunk, hogy hú akkor ez most mi, hanem inkább az álom mit jelenthet, ez érdekel elsősorban.
látszólag semmi köze, bizony.
jó hát nem kötelező válaszolni :D de eddig semmit nem segítettetek. :DDD
egyébként utánanéztem, a lépcső sikert jelent, na de ez kevés...
kék bicikli bakker szürke foltokkal fekete kormánnyal :D
tudom, de érdekel, hátha jelent valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!