Mit jelenthet egy nagy, csapzott szőrű, vörös szemű, fekete kutyával álmodni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tehát ez a fenevad kint ólálkodik a házunkon kívül és keresi a lehetőséget, hogy bejöhessen és szétmarcangoljon valakit. Mindaddig nem tud bejönni, amíg egy ajtó vagy ablak nyitva nem marad. Visszatérő álom, már legalább kétszer álmodtam ugyanezt, más-más házzal.2015. aug. 18. 12:32
1/11 anonim válasza:
Félelmet taplalsz a koborkutyak irant...
2/11 anonim válasza:
Azt hogy ezzel álmodtál. Nem jelent semmit. Álom volt ennyi, kész, vége, kifújt, konyec, fin.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát addig rendben van, ha egyszer álmodom, de ha már kétszer is ezt álmodtam? A kóbor kutyáktól meg nem félek, sem tudat alatt, sem pedig ténylegesen.
2015. aug. 18. 13:14
4/11 Legoman válasza:
Szerintem van egy ellenséged, aki mindenáron keresztbe akar tenni neked.
5/11 anonim válasza:
Sirius Black kísért. Meg kell enned az elűzéséhez két kiló fokhagymát és egy fél baglyot.
6/11 anonim válasza:
Egy agresszív loú férkőzött az álmaidba. Fizikailag nem tud ártani neked, csupán félelmet kelt benned, hogy erőt nyejen. Szerezz be egy álomveccőt és soha többé nem fog visszatérni!
7/11 anonim válasza:
Valamitol felsz. Nem csak most, hanem maskor is. Ennyi.
9/11 anonim válasza:
A menekültektől tartasz. A házon kívüli kutya a külföldről beérkező menekültek manifesztációja.
10/11 anonim válasza:
Sirius Black a keresztapád!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!