Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom...

Mit jelenthet ez az álom (halál, többi lent)?

Figyelt kérdés

Olyat álmodtam, hogy ordítoztam, elég intenzíven, aztán arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban fáj a szemem, fejem körül, mint amikor felmegy a vér a fejedbe. Szét akart durranni aztán láttam magamat nagyon rémisztően, piros erek álltak ki a szememből és nagyon rossz volt, anyám odajött és nemtuidom már mit csinált, aztán azt hiszem, bele is haltam.

Én azt szűrtem le, hogy az álom üzenni akart, hogy vegyek vissza az idegeskedésből, meg az egyéb, szervezetre káros tevékenységből, próbáljam rendberakni magam. De elolvasnám egy "szakértő" véleményét.

2015. febr. 25. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennél többet nem jelent.:)
2015. febr. 25. 20:43
 2/3 Legoman ***** válasza:

A te esetedben tényleg egy jó döntés lenne, visszavenni, sőt leginkább abbahagyni az idegeskedés és a szervezetre káros dolgokat.

Nincsen álomszakértő, aki meg tudja fejteni mindenki álmát anélkül, hogy ismerné az életét a személynek. A legjobb megfejtés és a 100% jelentésű megfejtést csak az tudja, aki álmodta azt. Így a te esetedben a legvalószínűbb az, amit te odaírtál.

2015. febr. 26. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor miért kérdezed.
2015. febr. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!