Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Anyám nemi erőszakkal fogant,...

Anyám nemi erőszakkal fogant, ezt álmodtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyám 1945-ben született és a szülőfaluja felszabadulásának időpontja alapján elvileg lehetséges, kiszámoltam most utólag. 1 éve elhunyt nagyanyám , 5 éve elhunyt nővére és egy életemben egyszer ( 1 hónapja egy temetésen ) látott másodunokatestvérem jelentek meg álmomban és ők mondták ezt. Elég furcsa érzés . A mamám , amikor a háborúról mesélt, mindig azt mondta, hogy ők elbújtak a padláson és a kukoricatárolóban a katonák elöl, a magyarok és a németek menekültek, csak áthajtottak a falun aztán pár óra múlva jöttek az oroszok. Nagyapám idősebb volt nagyanyámnál, nem volt katona, mert valahogy megbundázta ,1945-ben házasodtak, 3 gyerekük közül egyik hasonlít a papára a másik kettő senkire sem hasonlít. Mi értelme ennek az egésznek?

Soha nem témáztunk ezen.

2017. szept. 7. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Nem jelenti azt, hogy anyud erőszakkal fogant. Természetesen lehetséges, de ez nem az álmodból következik! Az álmok ilyet nem közölnek, legfeljebb a te saját megérzésed jelenik meg bennük. (Én is álmodtam olyat, hogy megerőszakoltak és gyermekem fogant. Mégsem történt ilyen az életemben. Az én álmom a disszertációmra vonatkozott, mert nagyon nehezen "fogant" meg és "született meg". A tanárom nagyon erőszakos volt, s igen sok idegesség kísérte ezt az életszakaszom).

Valószínűleg foglalkoztat valami miatt a téma. Nem gondolkodtal mostanában olyanról, hogy ki kire hasonlít, a te fiad/lányod kire hasonlít stb. Mivel anyud elmondásod alapján nem hasonlít senkire, talán ez indukalhatta az álmot. Az is érdekes lenne az álom kapcsán, hogy milyen viszonyod van anyuddal és milyen a viszonyod a nagymamadhoz?

2017. szept. 7. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintünk. Hülyeségeket álmodsz és annyi.
2017. szept. 7. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden nap feltesz valaki egy hasonló kérdést, hogy mit jelent ha ezt meg azt álmodta.

Megsúgok egy titkot.

Semmit...

2017. szept. 10. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is ezt álmodtad.
2017. szept. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!