Anyám nemi erőszakkal fogant, ezt álmodtam. Szerintetek?
Anyám 1945-ben született és a szülőfaluja felszabadulásának időpontja alapján elvileg lehetséges, kiszámoltam most utólag. 1 éve elhunyt nagyanyám , 5 éve elhunyt nővére és egy életemben egyszer ( 1 hónapja egy temetésen ) látott másodunokatestvérem jelentek meg álmomban és ők mondták ezt. Elég furcsa érzés . A mamám , amikor a háborúról mesélt, mindig azt mondta, hogy ők elbújtak a padláson és a kukoricatárolóban a katonák elöl, a magyarok és a németek menekültek, csak áthajtottak a falun aztán pár óra múlva jöttek az oroszok. Nagyapám idősebb volt nagyanyámnál, nem volt katona, mert valahogy megbundázta ,1945-ben házasodtak, 3 gyerekük közül egyik hasonlít a papára a másik kettő senkire sem hasonlít. Mi értelme ennek az egésznek?
Soha nem témáztunk ezen.
Nem jelenti azt, hogy anyud erőszakkal fogant. Természetesen lehetséges, de ez nem az álmodból következik! Az álmok ilyet nem közölnek, legfeljebb a te saját megérzésed jelenik meg bennük. (Én is álmodtam olyat, hogy megerőszakoltak és gyermekem fogant. Mégsem történt ilyen az életemben. Az én álmom a disszertációmra vonatkozott, mert nagyon nehezen "fogant" meg és "született meg". A tanárom nagyon erőszakos volt, s igen sok idegesség kísérte ezt az életszakaszom).
Valószínűleg foglalkoztat valami miatt a téma. Nem gondolkodtal mostanában olyanról, hogy ki kire hasonlít, a te fiad/lányod kire hasonlít stb. Mivel anyud elmondásod alapján nem hasonlít senkire, talán ez indukalhatta az álmot. Az is érdekes lenne az álom kapcsán, hogy milyen viszonyod van anyuddal és milyen a viszonyod a nagymamadhoz?
Minden nap feltesz valaki egy hasonló kérdést, hogy mit jelent ha ezt meg azt álmodta.
Megsúgok egy titkot.
Semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!