Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ilyet már megint?

Miért álmodtam ilyet már megint?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt kb havi szinten azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Volt amikor megölték, volt amikor balesetben. Természetesen félek, hogy elveszítem de ugyanúgy féltem a többi szerettemet is, velük kapcsolatban meg nem álmodtam ilyet.

Most nem tudom hogyan halt meg csak a sírjánál voltam és mécsest gyújtottam. Meg nagyon szomorú voltam, csak sírtam folyamatosan. De nagyon rossz, felkavaró visszagondolni erre. Közben valahogy beszélt hozzám valamit (nem emlékszem mit) és azt hittem, hogy nem is halt meg de kiderült, hogy csak üzent vagy valami. Eddig ez volt a legrosszabb álmom ezzel kapcsolatban :(

Még csak 45 éves.

2017. aug. 28. 09:54
 1/3 Duenna ***** válasza:
0%
Minden álom mindenkinek a saját álma, a saját álmokat csak te tudod megfejteni az eddigi eltelt életedet, vágyakozásaidat, félelmeidet tanulmányozva.
2017. aug. 28. 11:45
 2/3 anonim válasza:
100%
Elméletileg ha megálmodod valakinek a halálát, az sokáig fog élni. Legalábbis az álmoskönyv szerint😁 De egyébként az első válaszolónak igaza van,mindenkinek más az agya, lehet ez a te esetedben mást jelent.😶
2017. aug. 28. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elsőnek persze,minden hasonló kérdéshez ugyanazt az unalmas választ írja.. gratula...
2017. aug. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!