Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodás elérésére...

Tudatos álmodás elérésére milyen pózba aludjak? (WILD)

Figyelt kérdés
Arra a technikára gondolok, amikor megörzöd tudatosságot míg álomba nem kerülsz. Eddig egyszer sikerült ez nekem. 4-5 órakor felkeltem, fél órát olvastam, lefeküdtem, és ahogy azt olvastam,relaxaltam,majd a hátamra feküdtem, tenyereket lefele, és figyeltem a szemhéjamon levő képeket. Egy ideig ezt csináltam de sehogy se sikerült, ezért kényelmesen az oldalamra feküdtem (ahogy aludni szoktam), de még mindig figyeltem, hogy megőrizzem a tudatosságomat. És sikerült.Hipnagóg fázis után(nem alvási paralízis) tudatosan álmodtam, és pont hajnalba, a szobámba az ágyban kezdődött az álom, onnan keltem fel és ment is minden(azt hiszem ezt asztrális projekciónak hívják). Na de ez összezavart, mert mindenhol azt olvastam, meg láttam videóba, hogy a hátadon kell legyel, de nekem az első ilyen WILD technika az oldalamon sikerült, és végig tudatos tudtam maradni. Akkor továbbra is az oldalamon próbálkozzak, vagy a hátamon majd oldalamon? Kérlek segitsetek! Válaszaitokat előre is köszönöm :)

#álmodás #tudatos álmodás technika
2017. szept. 5. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Érdekel, rég nem álmodtam tudatosan, de WILD technikával akármikor tudnék még mindig. :D
2017. nov. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!