Ez tudatos álom volt vagy nem?
Ez a tudatos álmodás előszobája.
Ez még nem a tudatos álmodás, mert itt még csak tudatodra ébredtél egy pillanatra, de eleinte mindig kizökken az ember.
Szóval ez egy folyamat, ami annyit jelent, hogy jó úton jársz.
Az első tudatos álmodás amúgy sem tart sokáig, mert amint tudatára ébredsz meglepődsz és ez csak pár másodpercig tart, és automatikusan felébredsz.
Egy srác tanácsolta, hogy mikor tudatodra ébredsz forogj egyet a saját tengelyed körül, ezzel stabilizálod a tudatos álmodat.
Ő ezt szokta csinálni.
Azonban nem tudom olvastad-e a tudatos álmodásnak van egy kellemetlen része is, az alvás paralizis.
De ettől em kell megijedni, ez csak pár másodpercig tart, és szerintem nem mindenki tapasztalja, de az elején tudatos álmodásra ébredsz és amikor kizökkensz előfordulhat ilyesmi ébredés előtt.
De amint sikerült tudatos álmodni, ne minden éjszaka csináld, mert többen mesélték, hogy nagyon fáradtak lettek.
Szerintem ha tudatosan használod, pl. rémálom átalakítása vicces álommá, vagy tanulmányaidhoz, munkádhoz kreativitás gyakorlására, vagy visszatérő reinkarnációs álom megértéshez, vagy csak szimplán kikapcsolódásként, de nem mindig, hanem egyensúlyba tartod a szervezet természetes regenerációs folyamatát,a kkor ezzel még ki is egészíted és nem fárasztod a szervezeted.
Amúgy önértékelési problémánál vagy cél elérésénél is nagy segítség lehet, hiszen álmodban bármit megtehetsz, és az agy mivel látja, hogy tök jó meg tudom csinálni automatikusan átprogramozódik az optimista üzemmódba egy idő után.
Szóval csak intelligensen használd és csakis jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!